Työkäsineet

Työkäsineet

Monikäyttöiset työkäsineet useille eri aloille

Työkäsineet ovat suojavaatteita, jotka ovat suunniteltu suojaamaan käsiä työskentelyn aikana esiintyviltä vaaroilta. Työkäsineet voivat tarjota suojaa viilloilta, teräviltä esineiltä, kemikaaleilta, lämmöltä, kylmyydeltä tai muilta mahdollisilta vahingoilta. 

Työkäsineet ovat erittäin tärkeitä monilla eri aloilla kuten teollisuudessa, rakennusalalla, terveydenhuollossa, elintarvikealalla ja logistiikassa. 

Käsineiden ominaisuudet voivat vaihdella käyttötarkoituksen mukaan. Valitse sinulle sopivat työkäsineet käyttötarkoituksen mukaan, jotta ne ovat sekä mukavat käyttää, että tarpeeksi suojaavat.

Kestävät ja ergonomiset työkäsineet

Ergonomisesti suunnitellut käsineet takaavat, etteivät työkäsineet vaikuta negatiivisesti työn tekemiseen. Karhennettu tai pinnoitettu tarttumapinta, suojaavat ominaisuudet tai ihonmyötäinen istuvuus varmistavat, että voit työskennellä työhanskat kädessä tehokkaasti ja turvallisesti. 

Useimmat työhanskat ovat myös pesunkestäviä, joten samoja hanskoja voidaan käyttää useita kertoja menettämättä niiden parhaita ominaisuuksia.

Työkäsineet kätevästi Pamarkin verkkokaupasta

Hanki työkäsineet helposti ja nopeasti muiden ostosten ohella Pamarkin verkkokaupasta. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua joka arkipäivä 08.00 - 16.00. Löydä sinun käyttötarkoitukseesi sopivat työhanskat jo tänään ja tilaa kätevästi Pamarkilta!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Työkäsineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva