Steriilit tutkimuskäsineet

Steriilit tutkimuskäsineet

Steriilit tutkimuskäsineet ovat suojakäsineitä, joita käytetään suojaamaan sekä potilasta että terveydenhuollon työntekijää esimerkiksi infektion leviämiseltä. Nämä kertakäyttöiset käsineet tarjoavat suojakerroksen, jotta esimerkiksi toimenpiteitä voidaan tehdä turvallisesti. Joissain työympäristöissä ei-steriilit suojakäsineet voivat riittää, mutta joskus steriilit käsineet ovat pakollinen suojavaruste kaikkien turvallisuuden ja hygienian kannalta.

Steriilien käsineiden edut

Steriilit käsineet ovat välttämätön suojaväline tilanteissa, joissa vaaditaan steriliteettiä. Steriilien käsineiden isoin etu on, että ne suojaavat sekä potilasta että terveydenhuollon työntekijää tehokkaasti. Verrattuna esimerkiksi tavallisiin nitriilikäsineisiin, steriilit käsineet suojaavat tehokkaammin ja sopivat tilanteisiin, joissa hygieniasta huolehtiminen on erityisen tärkeää. Steriilit suojakäsineet ovat tarpeelliset mm. kirurgisissa toimenpiteissä ja invasiivisissa toimenpiteissä.

Hanki steriilit käsineet Pamarkilta

Pamarkin verkkokaupasta voit hankkia steriilit tutkimuskäsineet. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi steriilit nitriilikäsineet ja leikkauskäsineet monessa eri koossa. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu steriilit käsineet monelta merkiltä, kuten Med-Comfort®, Biogel® ja GAMMEX®. Hanki steriilit käsineet nyt ja huolehdi turvallisuudesta!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Steriilit tutkimuskäsineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva