Kemikaalisuojakäsineet

Kemikaalisuojakäsineet

Kun iho vaatii suojaa, vahvat kemikaalisuojakäsineet ovat enemmän kuin tarpeen. Kemikaalisuojakäsineet tarjoavat suojakerroksen ihon ja mahdollisesti vaarallisten kemikaalien välille. Kemikaalisuojakäsineet valmistetaan usein nitriilistä, joten ne ovat kestävät ja suojaavat myös teräviltä esineiltä. Kemikaalisuojakäsineitä käyttämällä kädet pysyvät suojattuina kemikaaleilta ja työskentely on turvallisempaa.

Milloin tarvitaan kemikaalisuojakäsineitä?

Kemikaalisuojakäsineet tulevat tarpeen, kun käsitellään kemikaaleja, jotka ovat tai voivat olla vaarallisia. Koska käsiteltävät kemikaalit voivat olla esimerkiksi syövyttäviä tai ihoa ärsyttäviä, iho täytyy suojata niiltä. Kemikaalisuojakäsineet ovat tähän oiva keino.


Kemikaalisuojakäsineitä käytetään monella toimialalla ja erilaisissa työympäristöissä. Esimerkiksi terveydenhuollossa käsitellään lääkeaineita, kuten sytostaatteja, joilta pitää suojautua. Myös kemianteollisuudessa, laboratorioteollisuudessa, viranomaistyöskentelyssä sekä öljyn- ja bensiininkäsittelyssä käytetään kemikaalisuojakäsineitä. Ne ovat siis välttämätön ja tehokas suojaväline monessa eri työssä.

Kemikaalisuojakäsineet Pamarkilta

Pamarkin verkkokaupasta voit hankkia laadukkaat kemikaalisuojakäsineet erilaisiin tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat niin lyhyt- kuin pitkävartiset kemikaalisuojakäsineet monessa koossa sekä erilliset käsisuojat. Kemikaalisuojakäsineet ovat usein pitkäkäyttöiset ja välttämätön suojaväline, joka maksaa itsensä takaisin. Hanki kemikaalisuojakäsineet ja huolehdi työturvallisuudesta!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Kemikaalisuojakäsineet

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva