Epidemialta suojautuminen

Epidemialta suojautuminen

Epidemialta suojautuminen on erittäin tärkeää etenkin työssä, jossa tartuntatautien riski on kohonnut. Tartuntataudeilta suojaudutaan työssä tehokkaasti hygieniasta huolehtimalla sekä oikeanlaisia, tehtävään soveltuvia suojavarusteita käyttämällä.

Huolehdi suojavarusteista

Oikeanlaiset suojavarusteet ovat avainasemassa, kun pyritään suojautumaan epidemialta. Hygieniasta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää: esimerkiksi työpaikalle kannattaa hankkia käsihuuhde pumppupullossa tai annostelijassa. Näin mahdollisten sairauksien leviämistä voidaan hidastaa. Myös hengityssuojain on erityisen hyvä suojavaruste, ja se kannattaa valita käyttökohde huomioon ottaen. Joskus kirurginen kasvomaski riittää, mutta toisinaan FFP2- tai FFP3-mallin hengityssuojain on välttämätön.

Kun halutaan suojautua tehokkaammin, on suositeltavaa hankkia esimerkiksi suojahaalari. Suojahaalari suojaa käyttäjää laajemmin ja paremmin. Kokonaisvaltaiseen suoja-asuun kuuluvat myös suojamyssy, kengänsuojaimet sekä suojalasit. Näin voidaan varmistua siitä, että työntekijä on kunnolla suojattu. Kannattaa kuitenkin muistaa, että suojavarusteet suojaavat tehokkaasti vain, kun niitä käytetään oikein.

Suojavarusteet Pamarkin verkkokaupasta

Pamarkin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman suojavarusteita epidemialta suojautumiseen. Tälle sivulle kokosimme epidemian torjuntaan soveltuvat suojain- ja hygieniatuotteet yhteen, jotta löydät juuri teidän työpaikallenne sopivimmat suojaimet nopeasti ja helposti, yhdestä paikasta, samalla kerralla. Tutustu valikoimaan ja tilaa suojavarusteet nyt!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Epidemialta suojautuminen

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva