Cederroth

Cederroth - laatuvarmistetut ensiaputarvikkeet kaikkiin yrityksiin

Cederroth First Aid on osa Orkla-konsernia. Vihreä pakkaus, joka tunnistetaan monilla työpaikoilla, on merkki laadukkaasta ja toimivasta ensiaputarvikkeesta.

Työturvallisuus- ja työterveyshuoltolain mukaisesti jokaisen yrityksen on tarjottava työntekijöilleen asianmukaiset ensiaputarvikkeet. Työnantaja voi hakea Kelalta hyvitystä ensiaputarvikkeiden ylläpitämisen kuluihin. Lue lisää ensiapuvalmiudesta Pamarkin blogikirjoituksesta. 

Cederrothin tuotteet tuovat yritykseesi turvallisuuden tunteen: selkeät ohjeet ja helppokäyttöiset tuotteet takaavat, että jokainen voi antaa ensiapua ilman aiempaa osaamista.

Cederroth toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita korvaamalla materiaaleja kierrätysmuovilla, vähentämällä kuljetusten kasvihuonepäästöjä ja edistämällä käytettyjen tuotteiden kierrätystä.

Meiltä löydät Cederrothin innovatiiviset ensiapuasemat ja lääkekaapit, erikokoiset ensiapulaukut ja -pakkaukset, laastarit, palovammanhoitotuotteet ja kylmähauteet (Kategoria: Palovamman hoito & kylmähauteet),  tuotteet silmänhuuhteluun sekä muita ensiaputarvikkeita, kuten oppaita, opasteita, elvytyssuojia ja pelastuspeitteitä. 

Pamarkilta tilaat samalla myös tuotteiden täydennyspakkaukset.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Cederroth

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva