Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Hanki pulssioksimetri terveydenhuollon tuotetalosta

Pulssioksimetrit

Pulssioksimetri tehokkaaseen happisaturaation mittaamiseen! Pulssioksimetrilla voidaan mitata veren happisaturaatiota eli veren happikylläisyyttä. Happisaturaatio (SpO2) viittaa happea sisältävän hemoglobiinin ja alentuneen happitason hemoglobiinin suhdetta. Se ilmaistaan pulssioksimetreissä yleensä prosenttilukuna.

Pulssioksimetrejä löytyy pöydälle asetettavia, isompikokoisia malleja, sekä pienempiä, pyykkipoikamaisesti sormenpäähän kiinnitettäviä sormipulssioksimetrejä.

Ammattikäyttöön suunnittelluissa pulssioksimetreissä on tavallisia mittareita enemmän ominaisuuksia, joiden ansiosta ammattikäyttöiset pulssioksimetrit ovat tehokkaita seurantavälineitä mm. hoivakoteihin, lääkäriasemille ja sairaaloihin.

Voit hankkia pulssioksimetrit myös suurempina hankintoina Pamarkin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.