Pulssioksimetrit

Pulssioksimetri tehokkaaseen happisaturaation mittaamiseen! Pulssioksimetrilla voidaan mitata veren happisaturaatiota eli veren happikylläisyyttä. Happisaturaatio (SpO2) viittaa happea sisältävän hemoglobiinin ja alentuneen happitason hemoglobiinin suhdetta. Se ilmaistaan pulssioksimetreissä yleensä prosenttilukuna. Pulssioksimetrejä löytyy pöydälle asetettavia, isompikokoisia malleja, sekä pienempiä, pyykkipoikamaisesti sormenpäähän kiinnitettäviä sormipulssioksimetrejä.

Ammattikäyttöön suunnittelluissa pulssioksimetreissä on tavallisia mittareita enemmän ominaisuuksia, joiden ansiosta ammattikäyttöiset pulssioksimetrit ovat tehokkaita seurantavälineitä mm. hoivakoteihin, lääkäriasemille ja sairaaloihin.

Voit hankkia pulssioksimetrit myös suurempina hankintoina Pamarkin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Pulssioksimetrit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva