Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Korona kotitestit ilman ostorajoituksia

Koronatestit

Korona kotitestit Pamarkilta!

Olemme Boson ja Deepblue korona kotitestien jälleenmyyjä Suomessa!

Koronan kotitestaukseen tarkoitetut antigeenitestit löydät Pamarkin verkkokaupasta! Korona kotitesti on nopea vaihtoehto testaamiseen, sillä ne näyttävät tuloksen parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Antigeenitestien testausmenetelmä perustuu SARS-CoV-2 antigeenin määritykseen, eli ne tunnistavat viruksen proteiineja hengitystie-eritenäytteestä. 

Verkkokaupastamme löydät valikoiman Boson ja Deepblue -kotitestejä. Testejä verkkokaupassamme on myös erilaisia - perinteinen nenän etuosasta näytepuikolla otettava testi, sekä uutuutena kotitestaajan arkea helpottava Deepblue koronan sylkitesti eli niinsanotusti "tikkaritesti", joka otetaan posken limakalvoilta tai kielen päältä. 

Sekä Boson että Deepblue -koronatesti soveltuu oireellisille kuin oireettomillekin. Testituloksen varmuus ei vaihtele eri koronamuunnosten suhteen. Noudata aina tarkasti käyttöohjeita niin saat parhaan testituloksen.

Suuremmista eristä kysy tarjous myynnistämme.

AMMATTIKÄYTTÖÖN tarkoitetun Acron pikatestikasetin löydät täältä >>