Koronatestit

Koronatesti Pamarkilta

Koronatesti on helppo ja kivuton myös kotona

Koronatestit tekeminen kotiolosuhteissa on nykytesteillä erittäin helppoa! Testien mukana tulevat ohjeet opastavat sinua tarkasti testin alusta loppuun saakka, joten ohjeita tarkasti noudattamalla saat jokaisella kerralla mahdollisimman tarkan testituloksen. Kotitestillä saadaan tulos hetkessä, jos epäilet tartuntaa tai jos sinulla on tautiin viittaavia oireita. 

 

Kuinka kotitesti toimii? 

Boson ja Deepblue koronan kotitestit tunnistavat viruksen antigeeneja eli pintarakenteita, joka kertoo onko elimistössäsi koronavirusta vai ei. Näytteen voi ottaa joko nenän limakalvoilta tai Deepblue tikkarimallisen sylkitestin avulla helposti ja kivuttomasti kielen päältä.

Testinäyte pyöritetään tarkasti uuttoliuokseen, jonka jälkeen liuos laitetaan tippoina testikasetille. Testikasetti sisältää antigeeniin reagoivaa vasta-ainetta, joka sitoutuu viruksen antigeeniin, mikäli näytteessä sitä on mukana. Testistä saadaan tulos noin 15 minuutissa. 

 

Nopeat antigeenitestit ovat hyödyllisiä tilanteissa, joissa halutaan tarvittaessa saada nopea tulos onko kehossa taudille altistavaa virusta vai ei. Täytyy kuitenkin muistaa ettei antigeenitesti ole koskaan 100% luotettava, eikä yhtä herkkiä kuin terveydenhuollossa käytettävät PCR-testit. 

 

Koronatesti Pamarkin verkkokaupasta

Olemme Boson ja Deepblue korona kotitestien jälleenmyyjä Suomessa.

Koronan kotitestaukseen tarkoitetut antigeenitestit löydät Pamarkin verkkokaupasta! Korona kotitesti on nopea vaihtoehto testaamiseen, sillä ne näyttävät tuloksen parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Antigeenitestien testausmenetelmä perustuu SARS-CoV-2 antigeenin määritykseen, eli ne tunnistavat viruksen proteiineja hengitystie-eritenäytteestä. 

Verkkokaupastamme löydät valikoiman Boson ja Deepblue -kotitestejä. Testejä verkkokaupassamme on myös erilaisia - perinteinen nenän etuosasta näytepuikolla otettava testi, sekä uutuutena kotitestaajan arkea helpottava Deepblue koronan sylkitesti eli niinsanotusti "tikkaritesti", joka otetaan posken limakalvoilta tai kielen päältä. 

Sekä Boson että Deepblue -koronatesti soveltuu oireellisille kuin oireettomillekin. Testituloksen varmuus ei vaihtele eri koronamuunnosten suhteen. Noudata aina tarkasti käyttöohjeita niin saat parhaan testituloksen.

Lue lisää
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Koronatestit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva