Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Opastava defibrillaattori sydämen käyntihäiriön hoitoon

Defibrillaattorit ja tarvikkeet

Defibrillaattori on olennainen lisä työympäristön, kauppakeskusten tai toimistojen ensiapuun. Myös sydäniskuriksi kutsuttava defibrillaattori on laite, jonka avulla potilaan sydämen seudulle lähetetään nopea ja vahva sähköimpulssi. Defibrillaattorilla voidaan saada sydämen kammiovärinä tai muu nopea rytmihäiriö loppumaan ja mahdollistetaan sydämen normaali sähköinen toiminta.

Julkisille pakoille sijoitetut defibrillaattorit ovat yleensä puoliautomaattisia tai täysautomaattisia. Molemmat ovat täysin turvallisia ja varmoja valintoja kenen tahansa käyttöön, eikä autettavaan voida käytännössä defibrillaattorin käytöllä aiheuttaa vahinkoa.
Sopivia sijoituspaikkoja ovat esimerkiksi julkiset tilat kuten lentokentät, tavaratalot, ostoskeskukset tai uimahallit. Yhä yleistyvänä näkynä ovat myös yrityksen tai toimiston tiloihin sijoitetut sydäniskurit.

Hanki defibrillaattorit sekä vaihtoakut ja -elektrodit Pamarkin tuotetalosta! Tarjoamme laitehankinnoissanne tuotevarmuuden, saatavuuden. Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.