Swep siivoussetti Säätövarsi-Teräväkuivain-Kuivainmoppi-Käsimoppi

Tuotenumero
BONIA
Tuotemerkki Vileda Swep
Saatavuus: Varastossa
103,22 € 83,24 € paketti (Alv 0%)

Ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia siivousalan ammattilaisten käyttämät siivousvälineet kotiin!

Vileda Professional siivoussetti
Yksikkö Määrä
paketti

Kampanjasetti sisältää ergonomisen säätövarren, huippulaadukkaan lattialastan (eli teräväkuivaimen), äärimmäisen kestävän ja tehokkaan mikrokuitumopin teräväkuivaimeen sekä kätevän käsimopin. Kaikki kampanjasetin tuotteet on valmistettu Suomessa, ja kuivainmopille sekä käsimopille on tunnustuksena tehokkuudesta ja ympäristöystävällisyydestä myönnetty Joutsenmerkki. Kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan.


Säätövarsi 100-180 cm

Alumiinivarsi on kestävä ja kevyt, ja pitkän säätövarren tartuntaosa mahdollistaa ergonomisen ja pitävän otteen. Portaaton säätö helposti ja nopeasti yhdellä kädellä. Pitkä varren tartuntaosa mahdollistaa vaihtelevat käden asennot ja varren muotoilu mahdollistaa ergonomisen ja pitävän otteen. Ylemmässä kädensijassa luistonestävä materiaali. Yhteensopiva kaikkien Vileda Professional lattiasiivousjärjestelmien kanssa.


Swep Kuivainmoppi 50 cm

Teräväkuivaimen päälle pujotettava kuivainmoppi on erinomainen moppi kalustettujen tilojen, kuten kotien moppaukseen. Moppia voidaan käyttää kuivana, nihkeänä tai kosteana. Kuivainmopin mikrokuituiset langat keräävät irtolian ja luovuttavat kosteutta pinnalle, samalla kun mikrokuitunukka irrottaa kiinnittyneenkin lian. Tehokkaan mikrokuidun ansiosta Kuivainmoppi poistaa paitsi näkyvän lian myös näkymättömän kuten bakteerit ja virukset. Joutsenmerkitty ja kestävä Kuivainmoppi kestää jopa 1000 pesukonepesua.


Teräväkuivain 50 cm

Tehokas teräväkuivain soveltuu erityisesti epätasaisille pinnoille sekä kovapintaisten lattioiden pyyhkimiseen, lakaisuun ja kuivaamiseen. Teräväkuivain tehoaa niin märkään likaan kuten veteen ja kuraan kuin kuivaan irtolikaan kuten pölyyn. Kumiosa on helppo ottaa irti, ja sen voi pestä pesukoneessa. Kumiterän on myös saatavilla varaosana, jolloin sen voi tarvittaessa uusia.


Swep Duo Taso & Kaluste käsimoppi

Swep Duo Taso & Kaluste käsimoppi on kaksipuolinen käsimoppi, jonka toinen puoli on Safety hankausmateriaalia, ja toinen tehokkaasti puhdistavaa mikrokuitunukkaa. Käsimoppi soveltuu oivallisesti mm. kalusteiden, kaiteiden, huonekalujen, kosteiden tilojen kalusteiden, ovien sekä muiden hankalamuotoisten pintojen puhdistukseen.

Lisätietoja
Valmistajan tuotekoodi SWEP TUOTESETTI
Video (Youtube/Vimeo linkki)