OUTLET

Tervetuloa tekemään hyviä arjen löytöjä

Entistä edullisemman käyttötavaran kauppapaikka

Tervetuloa Pamark Outletiin!

Outletista löydät hyvän valikoiman käyttötavaroita edulliseen hintaan niin, HoReCan, puhtauden ja terveydenhuollon kategorioista. Täällä sinulla on mahdollisuus löytää ammattilaistenkin suosimia huippumerkkejä taatusti edulliseen alennushintaan! Käyttötavaran outletista löydät poistuvat mallit, sekä tuotteiden viimeiset kappaleet. Olipa etsinnässäsi sitten kattila, paistinpannu tai vaikkapa stetoskooppi, täällä voit tehdä edullisia ja hyviä löytöjä. 

 

 

 

 

Kattaus- ja keittiötuotteiden Outlet

Ammattilaistenkin suosimat keittiötarvikkeet nyt Outlet -hintaan

 

 

 

 

 

Terveydenhuollon tuotteiden Outlet

Tuotteet terveyteen ja hyvinvointiin taatusti alennettuun hintaan

 

 

 

 

 

Puhtaustuotteiden Outlet

Siivoustarvikkeet, pesuaineet ja muut puhtaiden tuotteet Outlet-hinnoin

 

 

 

 

 

Katso tästä tuotteita

Täältähän niitä löytyy

 

Katso tuotteet

 

 

 

 

Katso tästä tuotteita

Täältähän niitä löytyy

 

Katso tuotteet

 

 

 

 

Katso tästä tuotteita

Täältähän niitä löytyy

 

Katso tuotteet

Mikä on Outlet?

"Outlet" on termi, joka viittaa myymälään tai verkkokauppaan, joka myy tuotteita alennetuin hinnoin verrattuna niiden alkuperäiseen hintaan. Outletissa myydään usein tuotteita, jotka ovat poistuneet normaalista myynnistä, viimeisiä kappaleita, vanhempia malleja tai ylimääräisiä varastoeriä. Outletit tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden ostaa laadukkaita tuotteita edullisemmin.

Pamarkin Outlet tarjoaa valikoimista ja tuotannosta poistuvia tuotteita taatusti alennettuun hintaan. Tuotteet ovat aivan yhtä käyttökelpoisia kuin normaalihintaisenakin, mutta syystä tai toisesta ne poistuvat valikoimastamme. Myymme jäljelle jääneet kappaleet varastostamme jopa 70% alennuksella, joten Outlet on erinomainen paikka tehdä hyviä arjen löytöjä. 

Verkkokauppamme tarjoaa helpon ja kätevän tavan tutustua laajaan valikoimaamme sekä tehdä ostoksia mistä tahansa sijainnista käsin. Outletin sivuiltamme löydät kattavan kuvauksen jokaisesta tuotteesta sekä niiden alkuperäisestä hinnasta ja nykyisestä alennuksesta.

Kun suunnittelet ostoksia Outletistamme, voit luottaa siihen, että saat laadukkaita tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja varmistamme, että jokainen ostokokemus on miellyttävä ja vaivaton. Outletimme on suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuus tehdä harkittuja päätöksiä ja nauttia laadusta ilman korkeita hintalappuja.

Tutustu valikoimaamme osoitteessa pamark.fi ja hyödynnä ainutlaatuiset tarjouksemme jo tänään.

Lue lisää