Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Laerdal Resusci Junior QCPR elvytysnukke

Uusi

Laerdal Resusci Junior QCPR elvytysnukke

Tuotenumero: 67110263

Valmistaja: Muut valmistajat

Saatavuus: 7 päivää
Yksikkö Määrä
Kappale1

Tuotetiedot:

Potilasprofiili:
- Ikä: 5-6 vuotta
- Paino: 25 kg (55 lbs)
- Korkeus: 106 cm (41,7 tuumaa)

Lapsen sydänpysähdys on harvinainen tapahtuma. Resusci Junior QCPR -nuken avulla on mahdollista harjoitella ja opettaa taitoja, joita elvytystilanteessa tarvitaan lapsen selviytymismahdollisuuksien parantamiseksi.


Resusci Junior QCPR on harjoitusnukke, joka on suunniteltu hoitoelvytystiimin harjoittelua varten. Joustavan suunnittelun ansiosta Resusci Junior QCPR voidaan päivittää siten, että sen avulla on mahdollista harjoitella myös edistyneempiä hengitysteiden hallintaan liittyviä toimenpiteitä.
Realistisen rintakehän painelutuntuman ja pään liikkeiden lisäksi harjoitusnukke on varustettu antureilla. Ne on kytketty palauteyksikköön, jotka mittaavat jokaisen painelun ja ventilaation, mikä auttaa parantamaan yksilöllisiä taitoja ja tiimityötä.


Oikea rintakehän anatomia
Kolme saatavilla olevaa rintajousta antaa oppijalle mahdollisuuden tunnistaa erilaiset rintakehän jäykkyydet ja mukauttaa paineluvoimansa sen mukaan.


Realistinen hengitysteiden hallinta
Harjoittele supraglottisten hengitysteiden hallintavälineiden käyttöä realistisella hengitystiepäällä. Huomaa, että hengitystie ei ole anatomisesti tarkka äänihuulitason alapuolella, mutta intubaatioputki tiivistyy siten, että sen käyttäminen on mahdollista. Varsinaisen endotrakeaalisen intubaation harjoittelemiseen suosittelemme käytettäväksi Laerdal Airway Management Traineria tai potilassimulaattoria.


Palauteanturit
QCPR-palautesovellukseen kytketyt palauteanturit antavat tarkan palautteen paineluista ja ventilaatioista.