Terassikauden tuotteet

 

Aurinko paistaa, linnut laulavat ja terassit kutsuvat! Pamarkilla tiedämme, mitä onnistunut terassikausi vaatii, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka tekevät terassistasi viihtyisän ja houkuttelevan.

Take-away – kätevää ja ekologista

Tarjoamalla asiakkaille mahdollisuuden ottaa herkulliset annokset ja juomat mukaansa, laajennat myyntiä ja voit parantaa asiakastyytyväisyyttä. Pamarkilta löydät laajan valikoiman ympäristöystävällisiä take-away-rasioita ja -astioita, jotka sopivat niin kylmille kuin kuumillekin annoksille. Voit esimerkiksi tarjota asiakkaille herkullisia salaatteja, wrappeja tai burgereita kätevissä take-away-rasioissa.

Kestävyyttä ja tyyliä – kovamuovilasit

Terassilla sattuu ja tapahtuu. Siksi kestävyys on tärkeää, kun valitset lasit terassille. Akvila TAO-kovamuovilasit ovat erittäin kestäviä ja sopivat siksi täydellisesti terassikäyttöön. Laajasta valikoimasta löydät tyylikkäät vaihtoehdot niin oluille, viinille, siidereille kuin drinkkiklassikoillekin. Voit esimerkiksi tarjota kylmät oluet tyylikkäissä kovamuovituopeissa tai raikkaat siiderit korkeissa, kapeissa kovamuovilaseissa.

Tunnelmaa ja tyyliä terassille

Valaistus luo tunnelmaa ja tekee terassista viihtyisän.  Duni Zelda ja Nour langattomat LED-valaisimet ovat täydellinen valinta terassille. Ne ovat helppokäyttöisiä, tyylikkäitä ja luovat tunnelmallisen valaistuksen. Valaisimilla voit luoda terassille juuri haluamasi tunnelman – romanttisen, rennon tai energisen. Voit esimerkiksi sijoitella valaisimia pöydille tai ripustaa niitä terassin kattoon.

Monipuoliset siirapit – makua ja vaihtelua

Pamarkin monipuolinen siirappivalikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja upeiden drinkkien ja mocktailien valmistukseen. Valikoimastamme löydät mm. klassisia makuja, kuten vesimeloni ja Mojito Mint, sekä trendikkäitä kesän makuja, kuten Persikka-Aprikoosi ja Mango-Passion. Monin siirappien avulla voit helposti ja nopeasti luoda herkullisia ja ainutlaatuisia makuelämyksiä asiakkaillesi.

Pamark – kaikki terassikauden tuotteet yhdestä paikasta

Tiedämme, että ravintoloitsijan arki on kiireistä. Siksi haluamme helpottaa sitä tarjoamalla kaikki terassikauden tuotteet yhdestä paikasta. Pamarkista löydät kaiken take-away-rasioista ja kovamuovilasista LED-valaisimiin ja siirappeihin.

 

Tutustu Pamarkin laajaan terassikauden tuotevalikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa kaikki tuotteet kerralla!

Lue lisää

TERASSIKAUSI 2024 TUOTTEET

Tee terassista tulevan kesän suosikkipaikka – katso tärkeimmät terassituotteet laseista kattaukseen ja kalusteisiin

KOVAMUOVILASIT


MONIN-SIIRAPIT


MUUT TARVIKKEET


TERASSIN SISUSTUKSEEN JA VALAISTUKSEEN

Tee terassista tunnelmallinen sopivilla lyhdyillä, ulkotulilla ja LED-valaisimilla.

LYHDYT


LÄMPÖKYNTTILÄT JA ULKOTULET


VALAISIMET

VERKKOKAUPASTAMME TUOTTEET MYÖS TAKE-AWAYN TARJOILUUN

Tarjoile asiakkaallesi mahdollisuus ottaa herkulliset annokset myös mukaan. 

KESÄN TARVIKKEET JÄÄTELÖKIOSKEILLE


NATURE LINE CUTLERY PREMIUM

ANNOS- JA TAKE-AWAY-RASIAT


LISÄÄ TUOTTEITA KAIKILLE TERASSEILLE
HORECA-VALIKOIMASTAMME