On the rocks-lasit

ON THE ROCKS -LASIT

Upea valikoima on the rocks -laseja Pamarkissa!

Tutustu Pamarkin laajaan on the rocks-lasivalikoimaan. Lasit sopivat täydellisesti niin ravintoloihin kuin kotiinkin. Tarjoamme laajan valikoiman laseja eri merkeiltä, kuten Libbey, Arcoroc, Spiegelau ja Pasabahce, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivat lasit.

Mitä ovat on the rocks -lasit?

On the rocks -lasit ovat lyhyitä ja leveitä laseja, jotka on suunniteltu erityisesti drinkkejä varten, joissa käytetään runsaasti jäitä. Nämä lasit ovat hieman pienempiä kuin tavalliset highball-lasit, ja niissä on paksumpi pohja, joka auttaa pitämään juoman kylmänä. On the rocks -laseja käytetään usein cocktailien, kuten Old Fashionedin ja Negronin, tarjoiluun.

Miksi valita on the rocks -lasit Pamarkista?

Pamark tarjoaa laajan valikoiman on the rocks -laseja eri merkeiltä. Löydät varmasti tarpeisiisi sopivat lasit, olipa budjettisi tai tyylisi mikä tahansa. Tarjoamme myös nopean toimituksen, joten voit olla varma, että saat tilauksesi nopeasti ja helposti.

Mitä kaikkea löydät on the rocks -lasikategoriastamme?

Kategoriastamme löydät laajan valikoiman on the rocks -laseja, mukaan lukien:

 • Hobstar-lasit: Nämä lasit ovat koristeltu hiotulla "hobstar"-kuvioinnilla, joka antaa niille tyylikkään ja ainutlaatuisen ulkonäön.
 • Double Old Fashioned -lasit: Nämä lasit ovat hieman suurempia kuin tavalliset on the rocks -lasit ja sopivat täydellisesti Old Fashioned -cocktailien tarjoiluun.
 • Perinteiset on the rocks -lasit: Nämä lasit ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja sopivat täydellisesti mihin tahansa drinkkiin.
  Tilaa on the rocks -lasit Pamarkista jo tänään!

Älä odota enää - tilaa omat on the rocks -lasisi Pamarkista jo tänään! Tarjoamme laajan valikoiman laseja eri merkeiltä, materiaaleista ja tyyleistä, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivat lasit. Tilaa jo tänään ja nauti viileistä drinkeistä tyylikkäästi!

 

Lue lisää
Rajaa tuotteita
Rajaukset
 1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

On the rocks-lasit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Ladataan....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
  Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
  TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
  Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva