Olutlasit

Olutlasit

Olutlaseilla on merkittävä rooli oluen nauttimiskokemuksessa

Oikean olutlasin valitseminen ravintolasi ja asiakkaittesi tarpeisiin parantaa oluen makuelämystä huomattavasti. Olutlasi voi olla eri kokoinen ja muotoinen, ja jokainen lasi on suunniteltu korostamaan tietyn oluttyypin makuja ja ominaisuuksia.

Oikeanlaisen olutlasin valinta

Kun valitset laadukkaan ja oikeanlaisen olutlasin, voit varmistaa, että olut nautitaan juuri niin kuin se on tarkoitettu nautittavaksi.

Pintahiivaoluelle suositellaan usein suurempia, pyöreämpiä laseja, jotka antavat oluen aromeiden vapautua paremmin ja pitävät vaahdon tiiviinä. Pils- ja lager-oluiden kanssa käytetään kapeita ja korkeita laseja, jotka korostavat oluen raikkaita ja kevyitä ominaisuuksia. Tummat ja täyteläiset oluet tarvitsevat usein vieläkin suurempia laseja, joitta tumman oluen monimutkaiset maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Olutlasien materiaalit ja kestävyys – valitse sopiva lasi ravintolasi tarpeisiin

Lasinen olutlasi on paras vaihtoehto ravintoloihin ja baareihin, koska lasi ei vaikuta oluen makuun tai tuoksuun. Kristalliset olutlasit ovat usein kauniita ja hienostuneita, mutta voivat olla hieman raskaampia kuin lasiset.

Muovilasit sopivat erinomaisesti suurempiin tapahtumaan ja ulkoilmatapahtumiin. Muoviset olutlasit ovat kustannustehokas ratkaisu suuren yleisömäärän tarjoiluun.

Olutlaseja hankkiessa kannattaa ottaa huomioon lasien käyttötarkoitus ja kestävyys. Useat valmistajat tarjoavat erityisesti laseja, jotka kestävät korkeita lämpötiloja ja iskuja.

Ota yhteyttä asiantunteviin HoReCa-ammattilaisiimme tai osta suoraan verkkokaupastamme!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Olutlasit

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva