Käytävämatot

Käytävämatot

Käytävämatto on tehokas lianpoistaja yrityskiinteistöissä

Jopa enemmän kuin 80% liasta kulkeutuu yrityskiinteistöihin sisäänkäynnin kautta. Siksi tehokas käytävämatto on enemmän kuin tarpeellinen liiketiloissa, joissa ihmiset tulevat suoraan ulkoa sisälle. Käytävämatot ehkäisevät tehokkaasti lian kulkeutumista ulkoa sisälle ja kenkien mukana tuleva lika jää hyvin sijoitettuun mattoon, eikä kulkeudu mukana alueille missä ihmiset työskentelevät.

Käytävämatot yrityksille liiketiloihin

Käytävämatot teollisuuden, päiväkotien ja toimistojen käyttöön. Suosituimmassa mallissamme T-Mat Smart -käytävämatoissa yhdistyvät toimivuus ja tyylikkyys, näin ollen sopien vaativiinkin olosuhteisiin toimistoihin ja liiketiloihin. Materiaalina on 100% polyamidi, jolla on erinomainen kulutus- ja värinkestävyys. Matot ovat paloluokiteltu kiinteistökäyttöön ja ne pitävät ulkoa kulkeutuvan kuran kurissa.

Toimivuus ja kestävyys ovat tärkeimmässä roolissa päiväkodeissa ja kerrostaloissa. T-Mat Smart on tällöin paras valinta, koska se on helppo pitää puhtaana, se kestää rankempaakin kulutusta ja kuivuu nopeasti. Matoissa on useita eri kokoja ja pituus on tilaajan määriteltävissä.

Käytävämatto yritykselle Pamarkilta

Pamark verkkokauppa tarjoaa käytävämatot yrityksille tuotemerkeiltä kuten Vileda ja 3M. Matot ovat saatavilla monessa eri koossa, joten löydämme varmasti sopivan ratkaisun sinun tarpeisiisi. Tutustu käytävämattoihin verkkokaupassamme ja tilaa jo tänään!

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita

Käytävämatot

loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Ladataan....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}} {{getFormattedData(product, 'sku')}}
    Saatavuus: {{getFormattedData(product, 'stock_status_text')}}
    TUOTE EI KUULU SOPIMUKSEEN
    Lue lisää
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva