Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Säilytyslaatikot

Tarjoamme monipuoliseen säilytykseen kannelliset ja kannettomat muoviset säilytyslaatikot. Ne sopivat erinomaisesti toimistoon, kotiin, autotalliin, tuotantolaitoksiin jne. Laatikot ovat helppoja puhdistaa ja pinota käyttämättöminä sekä täytettyinä. Näillä laatikoilla onnistuvat muutot sekä siivoukset ja palautat järjestyksen kaaokseen.

Puhtaanapitäjien suosima malli, 15 litrainen muovilaatikko, sopii siivousvaunuun ja -komeroon ja valittavana on pirteitä värejä, kuten keltainen tai vihreä. Toimistopaperit on helppo järjestellä talteen klipsikansiseen 14 litraiseen läpinäkyvään säilytyslaatikkoon. Laatikoita on turvallinen kantaa, koska sulkijat ovat vahvat ja pitävät kuorman sisällään. Suurempaan säilytykseen on Helmi 60 litrainen Säilytyslaatikko, jonka pohjassa olevat pyörät auttavat siirtämään taakkaa. Valikoimistamme löydät myös kätevät säilytyskorit!

Lajittele Page 1 Page 1 Copy 2
    Rajaa tuotteitaFill 1

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Tilaa vielä 400,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.