HoReCa-tiimin esittely - Samu

Samu on työskennellyt ravintola-alalla jo 35 vuotta

Samu Salminen: Avainasiakaspäällikkö
Vahvuus: Asiantuntevuus
Kokemus työvuosissa: 35 vuotta

 

HoReCa -tiimin ehdoton konkari Samu Salminen on kartuttanut työkokemusta jo yli 35 vuotta. Vanhainkodin perunankuorijana uransa aloittanut Samu päätyi Helsinkiin 80- ja 90-luvun taitteessa, ja toimi mm. Kaivohuoneen sekä Teatterin baarimestarina. Helsingin yöelämässä Samu oppi puhumaan ravintolamaailman kanssa samaa kieltä, ja loi ymmärryksen siitä, mitä yökerhojen pyörittäminen vaatii. Asiakaspalvelun perusperiaatteina toimivat ne samat klassiset rentous, ystävällisyys, täsmällisyys ja tehokkuus. Yöelämässä tämä ei ole välttämättä helpoin homma. On kuitenkin selvää, että asiantuntevuus ja palvelualttius vahvistuvat haastavissa työympäristöissä.

Kun CV alkoi vuosien saatossa täyttymään Helsingin tunnetuimmista ravintoloista ja yökerhoista, päätti Samu siirtyä päivätöihin. Suunta löytyi helposti baaritarvikkeiden maahantuojan myynnistä. Tuotteet kun olivat juuri niitä, joita edelliset 15 vuotta oli baaritiskeillä pyöritelty. Mm. lasejaastioitabaaritarvikkeita ja kattaustarvikkeita.

Ravintola-alan piirit ovat pienet. HoReCa-tiimissä viimeiset 10 vuotta viihtynyt Samu on – ainakin tiimin silmissä – juuri se tekijä, jonka jokainen alan tekijä tuntee. Samu on vuosien saatossa rakentanut luottamuksen ravintola-asiakkaidensa kanssa niillä samoilla asiakaspalvelun peruspilareilla, joita myös Helsingin yöelämässä vaadittiin. Kaikki perustuu hänen mukaansa luottamukseen ja tehokkuuteen.

Katso alta tuotteita mm. yökerhoille, keittiöiden tarpeisiin ja terassin avausta varten:

Copyright © 2024 Pamark Business Oy