Diversey on edelläkävijä ympäristöasioissa

Diverseyn tuotteet ovat sen satavuotisen historian aikana muodostuneet tutuiksi niin siivouksen ammattilaisille kuin tuotteiden loppukäyttäjillekin. Innovatiiviset puhtaanapidon kokonaisratkaisut luovat perustan puhtaalle, terveelle ja turvalliselle ympäristölle, jossa ihmiset voivat elää hyvää elämää huoletta.

Yhtiön toimintaa on ohjannut jo pidemmän aikaa kestävän kehityksen missio. Sitä tukemaan on nyt luotu uusi, 2030-vuoteen katsova vastuullisuusstrategia: Protect. Care. Sustain.

Diverseyn Greenline -tuotevalikoima koostuu SURE-tuotesarjasta. Biohajoavat, ammattikäyttöön suunnitellut SURE-puhdistustuotteet ovat sekä käyttäjälle että ympäristölle turvallisia ja auttavat vähentämään luonnonvarojen käyttöä – työn tehokkuudesta tinkimättä, käytettyä työaikaa ja kustannuksia kasvattamatta!

Siirry tästä Pamark Greenline -tuotekatalogiinSiirry tästä Pamark Greenline -tuotekatalogiin

Suosittuja Diversey SURE-tuotteita

Diversey - vihreästi puhdasta

Tutustu Diverseyn satavuotiseen historiaan sekä uuteen vastuullisuusstrategiaan: Protect. Care. Sustain. Kerromme kuinka Diversey pyrkii pienentämään omia ympäristövaikutuksiaan ja edistämään kiertotaloutta. Inspiroidu Diversyn innovaatioista ja sitoutumisesta kestävään kehitykseen lukemalla koko artikkeli.