Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Erisan Käsidesi 6x1L dispensopullo

Erisan pro käsidesi 6x1L dispensopullo

Tuotenumero: 80724

Valmistaja: Kiilto

Saatavuus: Heti
Yksikkö Määrä
Laatikko1
Lava48

Tuotetiedot:

Ominaisuudet:
- Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus
- Säilyvyys: 5 vuotta valmistusajankohdasta
- Pakkauskoko: 6 plo/ltk
- Lisätiedot: katso tuotelehti ja käyttöturvallisuustiedote

Mitat:
- Koko: 1000 ml

Suuren kysynnän vuoksi tuotteen ostomäärää on rajoitettu, jotta tuotetta riittää kaikille sitä tarvitseville. Tuotetta voit  ostaa enintään 3 laatikkoa.


Erisan pro käsidesi on olomuodoltaan kevyesti geelimäinen, etanolipohjainen käsihuuhde soveltuu usein toistuvaan käyttöön ja herkälle iholle. Käsidesi sopii hyvään käsihygieniaan mm. terveydenhuollossa, suurkeittiöissä ja huoltotiloissa. Käytetään dispensotelineessä. Biosidinen tehoaine on 73,5 p-% (80 t %) etanoli, joka tuhoaa tehokkaasti kosketuksen kautta välittyviä haitallisia bakteereita ja viruksia. Suositellaan käytettäväksi aina potilaskontaktien välillä ja siirryttäessä työvaiheesta toiseen, infektioriskitilanteissa sekä ennen suojakäsineiden pukemista ja niiden riisumisen jälkeen. Hygieeninen ja kirurginen käsidesinfektio on herkällekin iholle sopiva: glyseroli kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja kasviöljyjohdannaiset aloe Vera ja betaiini rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Olomuodoltaan paksunnettu käsihuuhde on helppo hieroa käsiin. Käsidesi täyttää ammattikäytössä tarvittavan mikrobisidisen tehon vaatimukset hygieenisessä ja kirurgisessa käsidesinfektiossa (EN 1500, EN 12791). Tuotteen tarkoin valittu tehoainepitoisuus tuo tehon sekä bakteereja että viruksia vastaan (EN 14476 polio).