Ensiapuratkaisut

Ensiluokkaiset ensiapuratkaisut yrityksille ja yksityisille Pamarkin verkkokaupasta

Ensiaputarvikkeet ovat tilanteisiin, jossa loukkaantunut henkilö tarvitsee nopeaa apua esimerkiksi vamman vuoksi. Ensiapu voi olla esimerkiksi ensiapupakkauksen käyttöä, haavanhoitoa haavanhoitotuotteilla tai palovamman hoitoa palovammatuotteilla. Ensiapu voi merkittävästi parantaa mahdollisuuksia estää henkilön vamman paheneminen. 

Useimpiin, pienempiin verenvuototilanteisiin, joita voi sattua missä tahansa, löydät ratkaisut Laastarit-kategoriastamme. Jälleenmyymme suosittuja Salvequick-laastareita, jotka ovat tuttuja jo varmasti monelle. Elintarviketeollisuuteen ja tuotantoon suosittelemme Salvequick sinisiä muovilaastareita, jotka ovat jäljitettäviä ja tunnistettavia. Isompien verenvuototilanteiden varalle valikoimastamme löydät ensisiteet, hemostaatit sekä kiristyssiteet Verenvuodon hallinta-kategoriasta. 

 Työpaikoilla tapaturmiin valmistautumista voi parantaa esimerkiksi laajan ensiaputarvikevalikoiman sisältävällä Cederroth ensiapuasemalla, joka sisältää tarvikkeet pienten ja keskisuurienki tapaturmien varalle.