Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Easydes pesevä pintadesinfektioaine 500ml

Easydes pesevä pintadesinfektioaine 500ml

Tuotenumero: 20252015

Valmistaja: Kiilto

Saatavuus: Heti
Yksikkö Määrä
Pullo1
Laatikko6
Lava750

Tuotetiedot:

Ominaisuudet:
- Orgaanista rasitusta sietävä
- Terveydenhuollon CE-merkitty tuote
- Pakkauskoko: 500 ml/plo, 6 plo/ltk
- Lisätiedot: katso tuotelehti ja käyttöturvallisuustiedote


Noudata laitevalmistajien puhdistus- ja desinfiointiohjeita.

Kiilto ilmoittaa, että helmikuusta 2019 lähtien valmistetuissa Easydes 500 ml pulloissa on poikkeuksellisesti keinutulpan sijasta flippimallinen tulppa. Muutos on väliaikainen, mutta valitettavasti asian selvitys on vielä kesken valmistajalla, mikäli tulppa muuttuu takaisin alkuperäiseksi.


Easydes on mirobisidisesti tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen lääkinnällisten laitteiden ja välineiden sekä infektioiden torjunnan kannalta kriittisten pintojen pesevä pintadesinfektioaine. Sopii kaikille alkoholeja sietäville pinnoille ja ei-invasiivisille lääkinnällisille laitteille. - Kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille ja useimmille muovimateriaaleille myös hammashuollon osa-alueella. Tutkitusti tehokas; EN 13697 (bakteerit ja sienet, lisäksi modifioitu testi desinfektiopyyhkeille), EN 13727 ja EN 13713 bakterisidinen teho, myös MRSA-kannat, EN 14348 (mykobakteerit M. terrae ja M. avum), EN 13624 ja EN 1650 fungisidinen teho, virusidisen tehon testit EN 14476 (adenovirus) BVDV ja vaccinia. Teho norovirukseen on todennettu (30s). Huom! Vain ammattikäyttöön! Noudata laitevalmistajien puhdistus- ja desinfiointiohjeita.