Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Dolea kierrätettävä paperipilli valkoinen yksittäispakattu 21cm Ø7mm 500kpl

Uusi

Dolea kierrätettävä paperipilli valkoinen yksittäispakattu 21cm Ø7mm 500kpl

Tuotenumero: 397211

Valmistaja: Dolea Oy

Saatavuus: Heti
Yksikkö Määrä
Pussi1
Laatikko10
Lava160

Tuotetiedot:

Ominaisuudet:
- Biohajoava
- Väri: valkoinen
- Avainlipputuote
- Yksittäispakattu
- Pakkauskoko: 500 kpl

Mitat:
- Halkaisija: 7 mm
- Pituus: 21 mm

Käyttäjäystävälliset Dolea-paperipillit ovat sertifioidusti kierrätettäviä ja biohajoavia.HoReCa-yritykselle, joka haluaa olla vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä ja tarjota miellyttävän asiakaskokemuksen. Dolea-pillit sopivat kaikkiin juomiin, kylmiin ja kuumiin, myös alkoholipitoisiin.  Pillit eivät muutu paperimassaksi edes pirtelössä. Yksi suora, pitkittäissuuntainen sauma – ja juoma tulee helposti läpi. Kuumasaumatuissa Dolea-pilleissä ei ole lainkaan liimaa tai lisäaineita. Juoma maistuu juomalta itseltään - ei liimalta tai pahvilta. Dolea-pillit voidaan kierrättää paperijätteenä (PAP21) ja ne ovat täysin biohajoavia ja materiaali voidaan uusiokäyttää osana kiertotaloutta.

 Patentoidut Dolea-pillit tehdään Suomessa. Patentoitu raaka-aine on suomalaista sertifioitua puukuitua, ja se tuotetaan Suomessa.  Kotimainen tuotanto varmistaa korkean laadun ja turvallisen tuotteen.