Cederroth - Vihreästä väristä tunnistat laadukkaan ensiaputarvikkeen 

Kukaan ei halua joutua hyödyntämään ensiaputaitojaan tai -tarvikkeita. Jokainen kuitenkin tietää, että vaikka välttäisimme vahinkoja viimeiseen asti, niitä ikävä kyllä sattuu – myös työpaikoilla. Useimmiten ensiapu on pieniä mutta tärkeitä tekoja: naarmun pikainen puhdistaminen, laastarin kietaisu sitä suojaamaan. 
Tarve asianmukaisille ensiaputaidoille ja -tarvikkeille korostuu erityisesti silloin, kun kyse on vakavammista tapaturmista: palovammoista, kemikaaliroiskeista tai vaikka sairaskohtauksesta työpaikalla.

Cederroth on luottokumppani, jonka laadukkaat ja innovatiiviset ensiaputarvikkeet tunnistat vihreästä väristä. Niiden avulla jokainen osaa antaa ensiapua ilman aiempaa erityisosaamista.

Cederroth korvaa materiaaleja ympäristöystävällisemmillä vaihtoehdoilla: se muun muassa hyödyntää kierrätysmuovia, jota saadaan vanhoista jääkaapeista. Uudelleenkäytettävien tai -täydennettävien tuotteiden valmistamiseen käytetään luonnollisesti vähemmän valmistus- ja pakkausmateriaaleja kuin kokonaan kertakäyttöisiin tuotteisiin.

Cederrothin ensiaputarvikevalikoimaan kuuluvat seinään kiinnitettävät ensiapuasemat, niitä täydentävät ja mukana pidettävät ensiapulaukut, laastarit, palovammanhoitopakkaukset, tuotteet silmänhuuhteluun sekä kätevät täydennyspakkaukset, joilla varmistetaan tarvikkeiden riittävyys ja ajantasaisuus.

Suositut Cederroth tuotteet

Cederroth - ensiapuvalmiuden ABC

Onko työpaikkasi ensiapuvalmius riittävällä tasolla? Osaavatko yrityksen työntekijät reagoida oikealla tavalla niin pienen kuin suurenkin vahingon sattuessa – jopa hengenvaarallisessa tilanteessa? Tarkistetaan asia!