Kuvassa vasemmalta: Eila Soininen, Maarit Ruokokoski, Marjo Voistio ja Johanna Tila

Pamarkin puhtaustiimi on olemassa sinua varten – etsimme puolestasi kaikki arkeasi helpottavat puhtaanapidon tuotteet. Tiimillämme on vuosikymmenien monipuolinen kokemus siivous- ja puhtausalalta. Asiakkainamme on siivousliikkeitä, julkishallintoa, kouluja, hoitokoteja, teollisuutta, hotelleja ja toimistoja.

Autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivat puhdistusaineet, siivousvälineet ja –koneet. Meiltä saat henkilökohtaisia neuvoja siivouksen ja puhdistuksen haasteisiin, olivatpa ne pieniä tai suuria. Älä epäröi kysyä meiltä neuvoa mieltäsi askarruttavissa asioissa!

-

Tiimiimme kuuluvat:


Maarit - puhtaustiimimme tuotepäällikkö. Maaritin toimintaa ohjaa pitkä siivousalan kokemus, mutta myös jatkuva kehittyminen. Hän etsii Pamarkin tuotevalikoimaan tuotteita, jotka palvelevat asiakkaiden tarpeita. Maaritille on tärkeää ratkoa asiakkaidensa ongelmat ja helpottaa heidän arkeaan. Vahvuuksina asiakastyössä ovat Maaritin vuorovaikutustaidot, yhteistyötaidot ja pelisilmä.


Kokemusta Maaritille on kertynyt siivousalan esimiestehtävistä noin 15 vuotta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Hän on vastannut siivous-, toimitila- ja ravitsemuspalveluiden myynnistä sekä siivousalan tuotteiden myynnistä 18 vuotta. Koulutukseltaan hän on kotitalousteknikko ja restonomi AMK. Vapaa-ajalla Maarit viettää aikaa golfin ja hevosharrastuksen parissa.

Maarit Ruokokoski - puh. 050 434 1990 - maarit.ruokokoski@pamark.fi


Johanna – puhtaustiimimme avainasiakaspäällikkö. Johannan toimintaa ohjaa alan uutuuksien seuraaminen. Hän tarjoaa asiakkailleen tämän päivän ratkaisuja puhtaanapidon toteuttamiseen. Johanna tekee asiakkaansa arjesta sujuvaa järkevillä, tehokkailla ja taloudellisilla tuotteilla.


Johannalla on puhtauspalvelualan kokemusta yli 20 vuotta. Hän on työskennellyt siivousvälineitä valmistavassa yrityksessä aluepäällikkönä ja kouluttajana, toiminut palveluesimiehenä ja -päällikkönä siivouspalveluyrityksessä, sekä ollut esimiestehtävissä terveydenhuollon sektorilla sairaalahuoltopalveluissa. Johanna on koulutukseltaan ylioppilaspohjainen siivousteknikko ja hänellä on myös myynti- ja esimieskoulutuksia. Vapaa-aika Johannalla kuluu perheen ja liikunnallisten harrastusten parissa.


Johanna Tila - puh. 040 905 0022 - johanna.tila@pamark.fi


Marjo – puhtaustiimimme avainasiakaspäällikkö. Alan kehityksen kärjessä pysyminen on Marjolle tärkeää. Siksi hän onkin tiiviisti läsnä asiakkaidensa arjessa. Mieluisinta työtä hänelle on etsiä asiakkaille ratkaisuja heidän haasteisiinsa.

Kokemusta siivousalalta Marjolle on karttunut yli 20 vuotta siivoojan, palveluesimiehen, myyntineuvottelijan ja kouluttajan rooleissa. Hän on koulutukseltaan siivousteknikko. Marjolla on myös pedagoginen pätevyys ja näyttötutkintomestarin koulutus. Vapaa-ajalla Marjo rentoutuu teatterin ja konserttien parissa tai kutomalla. Hän viihtyy myös luonnossa patikoiden, lasketellen tai mökkeillen.


Marjo Voistio - puh. 040 647 4637 - marjo.voistio@pamark.fi


Eila – puhtaustiimimme avainasiakaspäällikkö. Eila etsii asiakkaidensa tarpeisiin toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Asiakaspalautteen mukaan Eila on aidosti kiinnostunut työstään ja valmis palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tyytyväinen asiakas on Eilan käyntikortti.

Pamarkilla uraa on kertynyt Eilalle yli 15 vuotta. Hän on toiminut Päijät-Hämeen Puhtausala Ry:ssä useita vuosia puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Suomen Siivoustekninen Liitto Ry on myöntänyt Eilalle puhtausalan hyväksi tekemästään työstä Hopeisen luutapinssin vuonna 2007. Vapaa-ajalla Eila harrastaa koiriensa kanssa agilityä ja näyttelyitä. Kesäisin hän viihtyy puutarhassa ja kasvattaa viinirypäleitä.


Eila Soininen - puh. 040 718 6626 - eila.soininen@pamark.fi


Valikoimaamme tutustut helposti verkkokaupassa. Ota yhteyttä myyntiimme, kun tarvitset apua sopivien tuotteiden valinnassa!