Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Osta vinyylikäsineet Pamarkin tuotetalosta

Vinyylikäsineet

Älä anna käsiesi altistua kemikaaleille! Pehmeät, hyvinistuvat ja kestävät vinyylikäsineet ovat oivat vaihtoehto luonnonkumiallergiasta kärsiville. Tehdaspuhtaat käsineet soveltuvat terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön, sekä elintarvikekäyttöön poislukien rasvaiset elintarvikkeet.

Vinyylikäsineet hoitotyössä

Käsineet sopivat erinomaisesti terveydenhuollon ja hoivan käyttöön. Hyvin istuvilla ja ohuilla vinyylikäsineillä voi suorittaa vaivatta myös näppäryyttä vaativia toimia.

Vinyylikäsineet elintarviketeollisuuteen

Useimmat käsineet kestävät ei-rasvaisten elintarvikkeiden käsittelyn. Sileä pinnan ja rullareunan ansiosta käsineet istuvat käteen mukavasti ja elintarvikkeiden käsittely on helppoa. Verkkokaupastamme löytyvät käsineet eivät sisällä lateksia.

Hanki vinyylikäsineet Pamarkin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.