Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Siivouskäsineet ihosi suojaksi Pamarkin tuotetalosta

Siivouskäsineet

Pitkävartiset siivouskäsineet ovat muotoiltu anatomisesti, jotta käyttömukavuus ja istuvuus olisivat parhaimmillaan suoritettaessa siivouksen toimia. Pitkä varsi suojaa sormenpäistä aina käsivarteen asti. Siivouskäsineet tarjoavat nitriilikäsineen suojaavat ominaisuudet, mutta samalla luonnonkumin mukavuuden sisältämättä allergiaa aiheuttavia luonnonkumin ainesosia.

Kohokuvioidut pinnat tarjoavat erinomasen pidon myös kosteissa olosuhteissa. Siivouskäsineiden ominaisuuksin vuoksi ne soveltuvatkin erinomaisesti esimerkiksi suurtalouskeittiöihin, siivouksen ammattilaisille, teollisuuteen ja elintarvikkeiden käsittelyyn.

Hanki siivouskäsineet Pamarkin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.