Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Hengityssuojaimet ja kasvomaskit suomalaisesta verkkokaupasta – Pamark

Hengityssuojaimet, suu-nenäsuojaimet ja puolinaamarit

Hengityssuojain kaikkiin tarpeisiin! Työhön, vapaa-aikaan ja matkustamiseen

Hengityssuojain suojaa sinua työympäristön haitallisilta partikkeleilta ja ilmassa leijuvilta myrkyiltä. Tiiviit FFP2- ja FFP3- maskit antavat myös tehokkaan suojan haitallisia infektionaiheuttajia kuten bakteereita ja viruksia vastaan, jotka saattavat leviät ilmatilassa. Pääasiallisesti FFP-hengityssuojaimia olisi hyvä käyttää tiloissa, joissa hengitettävässä ilmassa voi olla kemikaaleja, kuten kaasu- tai liuotinhöyryjä, muita pienhiukkasia tai paljon pölyä. Laadukas, vähintään FFP2 -tasoinen hengityssuojain ehkäisee jo tehokkaasti.

Hengityssuojaimet ovat suunniteltu mahdollisimman tiiviiksi kasvoille, jotta maskin ja ihon väliin ei jää aukkoja, joista haitalliset aineet tai taudinaiheuttajat pääsisivät läpi.

FFP2 ja FFP3-hengityssuojaimet helposti Pamarkin verkkokaupasta!

Pamarkin tuotetalosta löydät myös CE-hyväksytyt kasvomaskit suosituilta tuotemerkeiltä kuten Kingfa ja Canbey. Kasvomaskit soveltuvat erinomaisesti yleiseen käyttöön, sairaaloihin, hoivatiloihin sekä toimistoihin. Olemme Kingfa-tuotteiden virallinen maahantuoja Suomessa!

Hanki hengityssuojaimet suurempina kertahankintoina

Voit hankkia hengityssuojaimet ja kasvomaskit myös suurempina hankintoina Pamarkin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.