Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Tarinamme

Tarinamme

1985 Pamark perustetaan. Ensimmäinen kuorma hygieniatuotteita saapuu Ruotsista, ja se pitää sisällään sata laatikkoa pehmopaperia ja sata annostelijaa. Vähitellen pehmopaperin rinnalle otetaan jätehuoltotarvikkeita, käsisaippuaa ja kerta-astioita.
1989 Laajennetaan pesuaineisiin ja siivousvälineisiin. Yritys toimii Järvenpäästä käsin, joissa pidetään varaston yhteydessä myös noutomyymälää. Asetelma on pienyrittäjyyttä aidoimmillaan.
1993 Ensimmäiset horeca-asiakkuudet. Tuotevalikoimaan lisätään baari-, keittiö- ja kattaustarvikkeita palvelemaan ravintolapuolen tarpeita. Toimistotarvikkeet tulevat kuvioihin muutamaa vuotta myöhemmin, 1997.
2002 Vuosituhannen vaihteen jälkimainingeissa tuotepalettiin lisätään kiinteistövarusteet ja raikastimet.
2007 Terveydenhuollon hygienia- ja medikaalituotteet tulevat isoksi osaksi liiketoimintaa 2000-luvun puolivälin jälkeen. Nämä yhdessä horeca- ja puhtaustuotteiden kanssa muodostavat Pamarkin toiminnan ytimen myös tänään.
2008 Ensimmäinen versio yrityksille suunnatusta verkkokaupasta julkaistaan. Nykyään verkkokauppa ja perinteinen asiakastyö sulautuvat toimivaksi kokonaisuudeksi. Yhdistelmä takaa sen, että jokainen asiakas saa kulloinkin tarvitsemaansa palvelua mahdollisimman ketterästi.
2011 Seinälle naulataan ISO 9001 ja 14001 -sertifikaatit. Ne kertovat omaa tarinaansa Pamarkin sitoutumisesta kestävään liiketoimintaan ja laatuun kaikessa tekemisessä.
2017 Aiempien sertifikaattien lisäksi Pamarkille myönnetään ISO 13485, jolla varmistetaan erityisesti terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden turvallisuusvaatimusten täyttyminen. Samasta syystä Pamarkin henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia ja laboratoriohoitajia, jotka vastaavat tuoteperehdyttämisestä esimerkiksi sairaanhoitopiireissä ja lääkäriasemilla.
2020 Pamark ostaa puhdastilojen puhtaanapitoon erikoistuneen Tamatek Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä Pamarkin puhtaussegmentti vahvistuu puhdastilojen erikoisosaamisen myötä.
2021 Yritysintegraatio MedKit Finland Oy:n kanssa 1.3. ja tästä syntyy uusi Pamark Group.