Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Laatu & Ympäristö

Laatu ja Ympäristö

Laadukas toiminta on keskeinen osa yrityksemme toiminta-ajatusta. Pamarkille on myönnetty ISO 9001 sekä ISO 13485 -laatusertifikaatit ja sitoudumme kaikessa toiminnassamme noudattamaan niitä. Pamarkin ympäristöohjelma on luotu noudattamamme ISO 14001 -ympäristösertifikaatin mukaiseksi.

Laatu

Laadukas toiminta on keskeinen osa yrityksemme toiminta-ajatusta. Pamarkille on myönnetty ISO 9001 sekä ISO 13485 -laatusertifikaatit ja sitoudumme ohjaamaan kaikkea toimintaamme näiden laatusertifikaattien mukaisesti.

Laadun tulee näkyä päivittäisissä aktiviteeteissa, kaikissa prosesseissa; tuoteryhmähallinnassa, toimituksissa, asiakaspalvelussa, reklamaatioissa jne. Luodut laatukriteerit toimivat ohjenuorana pidemmän aikavälin suunnittelussa. Laadunhallintajärjestelmä kasvaa ja kehittyy yrityksen mukana.

Haluamme, että koko henkilöstömme ymmärtää ja sisäistää laatupolitiikan merkityksellisyyden. Meille hyvä laatu on ennen kaikkea tasokasta asiakaspalvelua ja ympäristön kunnioittamista. Kun kehitämme laatua kokonaisvaltaisesti, myös työhyvinvointi ja asiakastyytyväisyys paranevat.

Ympäristö

Pamarkin ympäristöohjelma on luotu noudattamamme ISO 14001 -ympäristösertifikaatin mukaiseksi. Omaa ympäristöohjelmaamme päivitetään säännöllisesti, jotta se olisi tarkoituksenmukainen kaikkiin toimintoihin sekä tuotteiden ja palveluiden luonteeseen ja ympäristövaikutuksiin nähden. Erityisesti huomio kiinnittyy toimitiloihin ja logistiikkaan. Pamark haluaa minimoida ympäristön kuormittumisen.

Ympäristöpolitiikkamme noudattaa soveltuvaa lainsäädäntöä. Se asettaa perusteet ympäristöpäämäärien ja -tavoitteiden määrittelylle ja seurannalle.

Pamarkille ISO-standardien mukaiset laatu- ja ympäristösertifikaatit on myöntänyt Bureau Veritas Finland.

Laatu & Ympäristö