Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Otoskoopit terveydenhuollon ammattilaisille Pamarkin tuotetalosta

Oto- ja oftalmoskoopit

Otoskoopit, oftalmoskoopit sekä suppilot ja tarvikkeet helposti samaan ostoskoriin yhdellä kertaa Pamarkin tuotetalosta!

Otoskooppi on terveydenhuollon ammattilaisten käyttämä lääketieteellinen laite, jota pääasiassa käytetään sairauksien seulontaan tarkastusten aikana sekä korvan oireiden tutkimiseen. Oftalmoskooppi on puolestaan silmän sisäpuolen tutkimiseen käytettävän laite. Pamarkista löydät kokonaiset otoskooppisetit sekä myös oto-oftalmoskooppisetit, joissa tulee yhdessä paketissa sekä otoskooppi, että oftalmoskooppi sekä näihin kuuluvat välineet.

Pamarkilta löydät otos- ja oftalmoskoopit -valikoimasta uusimmat mallit alan parhailta valmistajilta.

Voit hankkia oto- ja oftalmoskoopit myös suurempina välinehankintoina Pamarkin tuotetalosta! Varmistamme hankinnoissanne tuotteen laadun sekä takaamme tuotteen saatavuuden, jatkuvuuden ja valtakunnallisen jakelun! Autamme myös suurempien kokonaisuuksien suunnittelussa, jotta sinä voisit tehdä hankinnastasi helpompaa.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.