Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Pölynimurit | Pamark

Pölynimurit

Meiltä raudanlujat siivoustyökalut ammattilaisille! Uskomme imurimerkkiemme imuvoimaan ja kestävyyteen, joten valikoimassamme ovat merkit kuten Nilfisk, Columbus, Hako, Kärcher jne. Olitpa imuroimassa kuivaa soraa, pölyä tai tehdasjätettä, löydät näistä varmasti oman yrityksesi käyttöön sopivan työkalun. Meiltä saat tilattua jokaiseen malliin myös pölypussit ja suotimet.

Päiväkotiin sopivat esim. söpöt ja käyttöääneltään hiljaiset Numaticin Hetty tai Henry -imurit, joissa on kelattava johto ja 9 litran säiliö. Toimistoihin, hotelleihin ja pienten liiketilojen siivoukseen käy suosituin imurimme Nilfisk VP300 Nordic tai Columbus ST7 -imuri. Molemmat työmyyrät ovat tehokkaita ja kevyitä kuljettaa paikasta toiseen. Valikoimassamme on myös rikkaimuri, joka on akkukäyttöinen ja näin ollen kätevä ja nopea ottaa käyttöön: varmasti hiljainen lakaisin pienemmille sotkuille.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 400,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.