Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Kalkinpoisto | Pamark

Kalkinpoisto

Puhtaat työvälineet ovat tärkeät. Kyllä. Kalkittomat työvälineet ovat tärkeät. Kyllä. Täydennä nyt varastosi puhdistusaineiden valioyksilöillä ja ryhdy taistoon kalkkia vastaan. Näillä ammattilaisten kehittämillä tuotteilla puhdistuvat mm. astianpesukoneet, kattilat, kahvinkeittimet tai vesihauteet. Säännöllisesti käytettynä kalkki myös pysyy poissa ja laitteita on helpompi ylläpitää.

Voit valita tuotteen nestemäisistä vaihtoehdoista tai pakkaus- ja käyttötehokkaan tiivisteen. Kalkki irtoaa tehokkaasti ja turvallisesti, valitsi sitten kumman tuotetyypin tahansa. Tuotteet sisältävät joitakin materiaalirajoituksia, kuten huokoisten ja syöpyvien materiaalien puhdistamisessa, joten pakkauksen ohjeiden noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää. Aineiden käsittelyssä on käytettävä suojakäsineitä ja -varusteita, joita voit tilata työvaatteet ja suojaimet -kategoriasta.

Lajittele Page 1 Copy 2 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch.
    Rajaa tuotteita Fill 1 Created with Sketch.

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2 Created with Sketch.
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Created with Sketch. Tilaa vielä 600,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.