Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Nature Line puukuituveitsi 80kpl

Nature Line puukuituveitsi 80kpl

Tuotenumero: 1703000

Valmistaja: Akvila

Saatavuus: Heti
Yksikkö Määrä
Pussi1
Laatikko6
Lava630

Tuotetiedot:

Ominaisuudet:
- Materiaali: puukuitupohjainen biokomposiitti
- Väri: luonnollinen
- Valmistettu Suomessa
- Avainlipputuote
- Pakkauskoko: 80 kpl/pss, 8 pss/ltk

Nature Line uudelleenkäytettävä veitsi sopii useaan käyttötarkoitukseen, olipa kyseessä keitto, salaatti, kylmä tai lämmin ateria. Tuotteet valmistetaan täysin puupohjaisesta biokomposiitista, joka on valmistettu metsäteollisuuden sivuvirroista, eikä itsessään aiheuta metsähakkuita. Ainutlaatuinen materiaali ei kilpaile ruokatuotannon kanssa, kuten monet muut biopohjaiset materiaalit. Tuotteen ominaisuudet ovat myös aivan uudella tasolla tarjoten esim. konepesunkeston, korkean lämpötilakeston (+100), mikronkeston ja miellyttävän suutuntuman ilman ylimääräisiä makuja. Tuotteet ovat myös vahvempia ja tukevampia ja niiden hiilijalanjälki (CO2) on n. 90% pienempi kuin kertakäyttöaterimilla. Elinkaarensa lopussa voidaan tuote hyödyntää energiajakeena, jolloin raaka-aineen hiilijalanjälki jää neutraaliksi.


Käyttöohje: Konepesun kestävä, minimissään 125 pesua EN12875 standardin mukaan joten useasti uudelleenkäytettävä. Tuotteet kestävät erittäin korkeita lämpötiloja, yli 100 astetta ja soveltuvat myös ruoan mikrolämmityksen yhteydessä käytettäväksi. Konepesu normaaleilla pesuohjelmilla, pesulämpötilat 60-65 astetta. Elinkaaren lopussa hävitä tuote energia- tai sekajätteen mukana.