Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Little Anne QCPR 4-Pack sisältäen kantolaukun sisältäen kantolaukun

Uusi

Little Anne QCPR 4-Pack sisältäen kantolaukun sisältäen kantolaukun

Tuotenumero: 67101090

Valmistaja: Muut valmistajat

Saatavuus: 7 päivää
Yksikkö Määrä
Kappale1

Tuotetiedot:

Sisältö:
– 4 Little Anne QCPR -nukkea (123-01050)
– 4 harjoitusalustaa (183910)
– 8 Anne -nuken kasvot
– 8 ilmatiet Little Anneen
– 24 Manikin Wipes -puhdistuspyyhettä
– 4 käyttöohjetta
– neljän Little Annen kuljetuslaukku

Little Anne QCPR neljän pakkauksessa on mukana neljä nukkea, joita voit seurata samanaikaisesti Instructor sovelluksella (Instructor-sovelluksen enimmäismäärä on 6 nukkea), jolloin elvytyksen laatu paranee tutkitusti.
Little Anne QCPR on edullinen ja realistinen vaihtoehto laadukkaan elvytyksen harjoitteluun, Little Anne QCPR:n avulla saat reaaliaikaisen palautteen sekä painelu- että puhalluselvytyksestä langattomasti suoraan älypuhelimeen (Iphone tai Android) tai SkillGuide – palautteenantolaitteeseen.
Little Anne QCPR:n on saatavilla kaksi ilmaista sovellusta; Instructor ja Learner, Instructor on kouluttajasovellus, jolla voidaan seurata jopa kuutta nukkea, jolloin käytännön harjoittelumahdollisuudet ja oppilaiden aktiivisuus parantuvat. Learner on oppilaan oma sovellus, jolla voidaan mitata elvytyksen laatua yhdellä nukella. Kummassakin sovelluksessa suoritukset voidaan tallentaa ja niitä voidaan seurata niin kauan, kuin puhelimessa muisti riittää.
Tämä monipuolinen elvytysnukke täyttää kaikki elvytyskoulutukselliset vaatimukset, joten harjoittelu on ennennäkemättömän laadukasta tähän hintaluokkaan.


Little Anne QCPR mahdollistaa todenmukaisen ja tehokkaan koulutuksen, sillä nukke on koottu käyttäen seuraavia, anatomialtaan todellisen kaltaisia osia:
– Ilmatiet – rintakehä nousee ainoastaan oikeanlaista ventilaatiota annettaessa
– Vartalo – harjoittelija oppii tunnistamaan kaikki peruselvytyksen kannalta oleelliset kehon merkit
– Suu ja nenä – puhalluselvytyksen harjoittelu onnistuu


Yhteensopiva CPRmeter 2:n kanssa
Koska Little Annen rintakehä liikkuu realistisesti, sen kanssa voidaan käyttää CPR-meter 2:sta. Oikea painelusyvyys voidaan varmistaa merkkiäänellä.


Yhteensopiva SkillGuiden kanssa
Little Anne QCPR on yhteensopiva myös SkillGuiden kanssa, joka on pieni ja kannettava palautteenantolaite, jota voidaan käyttää täydentävänä tai erillisenä koulutusvälineenä


Käytännöllinen, kestävä ja pitkäikäinen
– Ilmatiet ovat edullisia ja helposti vaihdettavissa
– Irrotettavien ja uudelleenkäytettävien kasvojen puhdistaminen on helppoa ja edullista