Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Ravintolan avaajan ostoslista

Ravintolan avaajan ostoslista

Kun ravintola avataan takaisin toimintaan poikkeustilan aikana, saattaa olla epävarmaa, mitä toiminnassa tulee huomioida ja minkälaisilla välineillä. Kokosimme ravintolan avaajan ostoslistan helpottamaan ravintoloiden toiminnan uudelleenkäynnistämistä. Lue myös ajantasaiset ohjeemme turvalliseen ravintolan ja terassin avaukseen; työturvallisuuteen, puhtaanapitoon ja hygieniatason ylläpitoon. Päivitämme artikkelia sitä mukaa kuin virallista ohjeistusta tulee lisää.

Tärkeimpinä tuotteina ostoslistalla ovat käsihygieniatuotteet ja henkilösuojaimet: kasvosuojaimet, kertakäyttökäsineet sekä puuvillaiset, uudelleen pestävät tarjoilukäsineet. Puhtauteen tulee kiinnittää erityisesti huomiota sekä ravintolan sisällä että terassilla. Pintapuhdistukseen suosittelemme desinfioivia puhdistusaineita ja desinfiointiaineita, Maksupäätteet ja muut usein kosketettavat pienet yksityiskohdat on nopea desinfioida desinfektiopyyhkeillä.