Tilauksia voi tehdä vain sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt asiakkaakseemme, luo uusi yritystili tästä > Luo yritystili

Kynttilät ja lyhdyt

Kynttilät ja lyhdyt -kategoria tarjoaa tunnelmaa ulkotulista aina tuikkuihin asti. Oli sitten kyseessä hautajaisten ulkotulet talvipakkasella, tai äitienpäiväkattaus ravintolassa, täältä löytyy monenlaisia ratkaisuja tunnelman luomiseen. Kynttelikköihin voit valita eri värisistä antiikkikynttilöistä juuri sopivat. Ne ovat 100% steariinia ja pohjoismaisen ympäristömerkin saaneita. Ulkotulien ykkönen toivottamaan vieraat tervetulleeksi on Havin Pihavalkea, jonka paloaika on 9-10 tuntia.

Tarjoamme useille eri kynttilävaihtoehdoille myös kauniit ja käytännölliset lyhdyt. Duni tarjoaa eri värisiä huurrettuja lasilyhtyjä, joihin voit sujauttaa joko ison tai pienen lämpökynttilän. Älä unohda satumaisen kauniita Taigalyhtyjä, joilla hääseurueenkin saa huokaamaan ihastuksesta. Pöydän koristeluun kynttilöin ovat omiaan eri väriset ja kokoiset pöytäkynttilät, joista helposti saa koostettua näyttävänkin tunnelmaryhmän.

Lajittele Page 1 Page 1 Copy 2
    Rajaa tuotteitaFill 1

    Rajaa tuotteita

    Page 1 Copy 2
    Ilmainen lähetys

    Clip 2 Tilaa vielä 400,00 € arvosta ja toimitamme tilauksesi ilman toimituskuluja.