Tilauksia voi tehdä vain sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt asiakkaakseemme, luo uusi yritystili tästä > Luo yritystili

Tikkaat ja jakkarat

Näillä laadukkailla tikkailla ylettyy korkeallakin sijaitseviin esineisiin. Keittiöön ja toimistoon omiaan ovat tukikaarella varustetut, kahden askelman tikkaat. Tikkaan askelmat ovat kumipäällystetyt, jotka estävät liukastumista ja ylimmän askelman turvakaari antaa tukea. Jalaksissa olevat kumitassut takaavat tikkaiden paikallaan pysyvyyden. Aino Keittiötikkaat kantavat 150 kg taakkaa ja taittuvat pieneenkin tilaan sopiviksi.

Korkeammalle kurottaessasi voit valita joko kahdeksan-, viisi- tai kolmiportaiset Hailo-alumiinitikkaat. Ulottuvuutta parhaimmillaan, jopa kolmeen metriin saakka. Kaikissa tikkaissa on korkeimmalla askelmalla turvakaari sekä jalaksissa kumitassut pitoa tuomassa. Kaikki Hailo-tikkaat ovat kokoontaitettavia ja malleissa on myös valittavana ylimmän tason tavaralokerollinen turvakaarimalli, johon voi laskea vaikkapa ruuvit tai rätit.

Taloustikas 3-askelmainen

2111689

Taloustikas 3-askelmainen