Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Yökerhot ovat jälleen avautuneet! - Pamark

Yökerhot ovat jälleen avautuneet!

Yökerhot ovat avautuneet valtakunnallisesti

Yökerhoihin pääsy ei ole ollut itsestäänselvyys viimeisen puolentoista vuoden aikana. Maakunnittain asetetut aukiolo- ja asiakasrajoitukset ovat poikkeuksetta vaikuttaneet ravintola-alan yrityksiin ja heidän mahdollisuuksiinsa pitää toimintaansa yllä. Valtioneuvoston tilannekatsaukset ovat toki edelleen käytäntö, mutta tunnelin päässä on valoa havaittavissa.

Esimerkiksi koronapassin myötä ravintola-alan yrittäjille ja heidän asiakkailleen on tarjottu kättä pidempää. Tapahtuma-ala voi jälleen tuottaa konsertteja ja yökerhot voivat pitää ovensa auki aamutunneille saakka.

Myös Pamark HoReCa on innoissaan rajoitusten poistumisesta, ja haluaa tarjota auttavan kätensä suomalaisille ravintola-alan yrittäjille. Rajoitusten keventymisen kunniaksi kokosimme yhteen nippuun tuotteet, joita tarvitaan yökerhojen toiminnan ylläpitämiseen. Katso alta kootut tuoteryhmät, joiden avulla valmistat ja maustat raikkaita cocktaileja.

Valikoimasta löydät myös mm. kestävät TAO-kovamuovilasit. Kovamuovilaseilla tarjoilet asiakkaillesi mietoja alkoholijuomia, viiniä sekä kuohuvaa tyylikkäästi ja ekologisesti.

Sokerina kakun päälle:
Kun ostat Red Bull tuotteita viisi laatikkoa, saat kuudennen kaupan päälle!