Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Uusi aika on alkanut: Pamark Groupin toiminta on lähtenyt vauhdilla käyntiin - Pamark

Uusi aika on alkanut: Pamark Groupin toiminta on lähtenyt vauhdilla käyntiin

1.3.2021 alkoi uusi aika. Pamark Oy ja MedKit Finland Oy yhdistivät osaamisensa, ammattitaitonsa, tuotevalikoimansa ja liiketoimintansa luoden vahvaa kasvua ja markkina-asemaa tavoittelevan Pamark Groupin.

Pamark Group jatkaa edelleen 100 % kotimaisena yrityksenä. Yrityksen uusina omistajina toimivat Minna Åman-Toivio, Jussi Nevas, Anu Poijärvi, Pertti Karjalainen, Antti Nevas, Emma Toivio ja Antto Toivio. Yritysyhdistymisen myötä tehostetaan yrityksen kilpailukykyä yhdistämällä kahden vahvan toimijan hyvät ominaisuudet asiakkaiden eduksi. ”Uuden yhtiön myötä hankintaketjumme valmistajilta loppuasiakkaillemme lyhenevät ja sujuvoituvat entisestään. Tästä asiakkaamme luonnollisesti hyötyvät. Vastuullinen, varma ja luotettava tapamme toimia takaa asiakkaillemme oikeat tavarat, oikeaan aikaan”, summaa Åman-Toivio.

Asiakkaillemme yritysyhdistyminen näkyy palveluiden ja tuotevalikoiman monipuolistumisena. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme tuttuun tapaan sekä asiakaspalvelun, myynnin ja logistiikan merkeissä. Palveluihimme kuuluvat tuote- ja käyttökoulutuspalvelut sekä asennuspalvelut ovat edelleen tarjolla asiakkaillemme.

Yhteyshenkilöt sekä Pamarkissa että MedKitissä säilyvät toistaiseksi ennallaan. Myös heidän yhteystietonsa säilyvät samoina kuin aikaisemminkin. Asiakaspalvelun tavoittaa sekä Pamarkilla että MedKitillä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta.

Pamark yhteystiedot         MedKit yhteystiedot

Tilaaminen

Tilaaminen onnistuu edelleen tuttuun tapaan sekä Pamarkin että MedKitin verkkokauppojen, sekä asiakaskohtaisten sivustojen kautta. Tilaaminen onnistuu edelleen myös sähköpostitse ja puhelimitse. Tilaushistoria ja tilauspohjat säilyvät tallessa, kuten tähänkin asti.

Tuotevalikoima laajenee kevään aikana, ja sitä tarkastellaan säännöllisesti kuten tavallisestikin. Asiakaskohtaiset sopimustuotteet säilyvät valikoimassa, eikä rajattuihin valikoimiin ole tulossa muutoksia tällä hetkellä. Tuotenumerot ja myyntierät säilyvät nekin toistaiseksi entisellään.

Vaikka Pamarkin verkkokauppa on suunnattu vain yritysasiakkaille, on kuluttajien mahdollista asioida MedKitin verkkokaupassa. Kuluttajille saatavilla olevat tuotteet näkyvät hinnoiteltuna verkkokaupassa ilman sisäänkirjautumista.

Toimitukset

Myös toimitusten käytännöt ja kuljetuskumppanit säilyvät tuttuina yritysyhdistymisen jälkeenkin. Toimitusaikojen ripeydestä ei jatkossakaan tingitä. Ennen yhdistymistä mahdollisesti jälkitoimitukseen jääneet tuotteet toimitetaan asiakkaille normaalisti.