Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Street food – lisäarvoa kokemukseen ensivaikutelmalla ja pakkaamisella / Pamark

Street food – lisäarvoa kokemukseen ensivaikutelmalla ja pakkaamisella

Kesä, lämpimät aurinkoiset illat ja katuruokailu. Olemme taas siinä vaiheessa vuotta, jossa edellä mainitut ovat ajankohtaisia.

Katuruoka eli street food ja take away ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Kuluttajat haluavat nauttia ruokansa ja juomansa muun toimintansa ohessa. Lounastaminen puistossa, ateriointi musiikkifestivaaleilla tai aamukahvin ottaminen mukaan toimistolle. Kaikki tämä tapahtuu liikkeessä.

Niinpä kiinnostus ruoan pakkaamiseen, ruokakojun hygieniaan ja toiminnan tehokkuuteen nostaa myös päätään.

Hygienian ylläpitäminen on luonnostaan tärkeää HoReCa-alalla. Kokin käsien suojaus, pöytäpinnat, lautasliinat ja desinfioivat oheistuotteet. Kaikki tämä viestii asiakkaalle ruokakojun hygieniasta ja luo nopeasti ensivaikutelman.

Olennaisesti ensivaikutelman luomiseen liittyy myös tyylikäs esillepano ja positiivinen viestintä. Tork tarjoaa N4 lautasliina-annostelijoillaan mahdollisuuden luoda personoitua visuaalisuutta ja mainontaa. Annostelijoihin sijoitetun mainosikkunan avulla voit tuoda mainoksesi aivan asiakkaidesi käden ulottuville. Teetä itse haluamasi viesti tai mainos ja tulosta se kaikkien nähtäväksi Ad-a-Glance®-mainospaneelissa. Tarjoamme Torkin N4 lautasliina-annostelijat toukokuun ajan -50% alennuksella (alennus normaalihinnoista).

Siinä missä hygienia ja asettelu luovat ensivaikutelman, tuottavat ateriointi ja pakkaaminen kokemuksen lopputunteen.

Kertakäyttöisenä kulutustuotteena Take away, ateriointi sekä lasit ja mukit ovat ruoan ja virvoitusjuomien jälkeen tärkeässä sivuroolissa positiivisen asiakaskokemuksen kannalta. Vahva ja joustava pakkaaminen takaavat puhtaan aterioinnin, josta rasvat tai muut nesteet eivät pääse läpi. Myös materiaalit, joista take away pakkaukset on valmistettu, merkitsevät kuluttajalle paljon nykypäivänä.

Kokosimme Streetfood & Tapahtumat -tuoteryhmän, josta löydät valmiit tuotevinkit kesän tapahtumiin, katukeittiöihin ja terasseille. Eri tuoteryhmissä on ehdotuksia suosituimmista tuotteista ja myös vinkkejä "pakollisista pahoista", joita ei aina muista ennen kuin vasta tarpeen tullen.