Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Haussa Myyntiassistentti! / Pamark

Haussa Myyntiassistentti!

Haemme kasvavaan asiakaspalvelutiimimme Vantaalle positiivista Myyntiassistenttia

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä chatissä. Tehtävässäsi käsittelet myyntitilauksia, olet yhteydessä B2B-asiakkaisiin, tuet verkkokaupan toimintaa sekä edistät myyntiä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat asiakasreklamaatioiden käsitteleminen, asiakastietojen ylläpito sekä muut toimiston yleiset tehtävät.

Sinulle on jo kertynyt työkokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Olet asiakaslähtöinen, ongelmanratkaisutaitoinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pidät tiimityöstä ja haluat tuoda osaamisesi koko tiimimme käyttöön. Lisäksi sinulta toivotaan hyvää paineensieto- ja priorisointikykyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa ja nykyaikaisessa yrityksessä. Saat kilpailukykyisen palkan etuineen ja pääset työskentelemään energisessä työympäristössä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme HR4 Lotta Lehtipuu p. 050 3549265, varmimmin tavoitettavissa keskiviikkona 20.2. klo 9-11 ja 16-17.
Voit katsoa ilmoituksen tästä

Pamark Oy on kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Meillä on yli 30 vuoden kokemus tukkukaupasta sekä julkiselle, että yksityiselle sektorille. Tuotteitamme ja palveluitamme käyttävät kaiken kokoiset yksiköt. Pääasialliset asiakassegmenttimme ovat: terveydenhuolto, puhtaus ja horeca. Tarjoamme asiakkaillemme yli 12 000 tuotteen valikoiman yli 100 eri valmistajalta / maahantuojalta. Tällä hetkellä meihin luottaa lähes 5000 yritystä ja toimitamme tuotteita yli 10 000 kohteeseen. Lue lisää: www.pamark.fi

Pääset hakulomakkeelle tästä