Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Pamark palvelee eläinlääkäriasemia entistä paremmin / Pamark

Pamark palvelee eläinlääkäriasemia entistä paremmin

Pamark on tunnettu laajasta valikoimasta ammattimaisia terveydenhuollon tuotteita. Nyt valikoimamme on laajentunut palvelemaan eläinlääkäriasemien tarpeita entistä laajemmin.

Kattava tuotevalikoima

Pamarkin valikoimasta löytyy kaikki tarvittava kulutustavara eläinlääkäriasemien arkeen. Meiltä löydät tuotteet niin siivoukseen, hygieniaan, kuin toimistoon ja taukotilaankin, mutta myös terveydenhuollon tarvikkeet, kuten ruiskut, neulat, haavanhoitotuotteet ja ommelaineet, sekä kirurgiset instrumentit, näytteenottovälineet ja pienlaitteet eläinklinikoille.

Uutta eläinklinikoiden tuotevalikoimaamme laajennetaan jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa. Edustamme arvostettuja brändejä kuten Greiner Bio-Onen Vacuette®- ja MiniCollect®-sarjat sekä B.Braunin Vet Care -tuotevalikoima.

“Kasvatamme tuotevalikoimaa asiakkaiden toiveiden perusteella. Jos valikoimastamme ei satu löytymään asiakkaamme etsimää tuotetta, harkitsemme mielellämme sen ottamista valikoimaamme”, kertoo terveydenhuollon tiimimme avainasiakaspäällikkö Kati Pentikäinen, joka työssään neuvoo myös eläinklinikoita.

Erinomainen palvelukokemus

Pamarkilla asioidessasi voit olla varma, että teemme kaikkemme asiakkaamme tyytyväisyyden eteen. Kaikki lähtee asiantuntevista myyjistämme, jotka tuntevat tuotteemme perinpohjin. Tuotetuntemuksen lisäksi myyjillämme on esim. puhtaus- tai terveydenhuoltoalan koulutus ja pitkä työkokemus omalta alaltaan.

“Olen koulutukseltani laboratoriohoitaja, minkä ansiosta osaan esimerkiksi opastaa asiakkaillemme oikeanlaisia toimintatapoja näytteiden ottoon, käsittelyyn, säilytykseen ja kuljetukseen, sekä tarjota heille sopivia vaihtoehtoja tuotteiden valintaan. Lisäksi minulla on yli 15 vuoden kokemus terveydenhuollon tarvikkeiden  myynnistä”, kertoo Pentikäinen.

Asiantuntevat myyjämme ovat aina myös valmiita ehdottamaan toimintaasi helpottavia ratkaisuja ja kertomaan uusista tuulista mm. terveydenhuoltoalalla. Maahantuojana tarjoamme lisäksi asiakkaillemme veloituksetonta tuotekoulutusta, neuvontaa ja opastusta tuotteiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön.

“Valtioneuvoston asetus 317/2013 vuodelta 2013 edellyttää, että terveydenhuoltoalalla siirrytään turvatuotteisiin. Esimerkiksi turvaneuloja, -ruiskuja ja -veitsiä käyttämällä suojellaan työntekijöitä ja asiakkaita. Muun muassa tällaisista asioista muistutamme asiakkaitamme”, kertoo Pentikäinen.

Keskittämällä paras hyöty

Pamark on luotettava ja arvostettu kumppani arjen pyörittämiseen. Pamarkin ovat valinneet jo useat eläinlääkäriketjut sekä lukuisat yksityiset ja kunnalliset eläinlääkäriasemat.

Pamarkilta saat eläinlääkäriaseman arkeen kaikki tarvittavat kulutustavarat niin toimenpide- kuin vastaanottohuoneisiin, toimistotarvikkeet, puhtaustuotteet siisteyden ylläpitoon sekä kahvi- ja välipalatarvikkeet taukohuoneeseen ja asiakkaiden huomioimiseen. Verkkokaupassamme voit mm. tehdä toimipistekohtaisia tilauslistoja klinikkasi henkilökunnan arjen sujuvoittamiseksi.

Keskittämällä ostoksesi Pamarkiin säästät niin laskutus- kuin toimituskuluissa, ja seuraat kulutustasi helposti raportointipalveluidemme avulla.

“Valitsemalla meidät voit keskittyä ydinosaamiseesi ja asiakkaisiisi, kun saat kaikki arjen pyörittämiseen tarvittavat tarvikkeet ja tuotteet yhdestä paikasta. Asiakkaamme säästävät aikaa ja rahaa”, Pentikäinen kiteyttää.