Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

H&A Siivouspalvelu - Pamark

H&A Siivouspalvelu

Piia Kaakkurivaara
H&A Siivouspalvelu (Vantaa)
Myynti- ja palvelujohtaja

 

"Meillä on yhteiset arvot Pamarkin kanssa. Asiakaspalvelu on tärkeää ja se, että asiakasta kuunnellaan. Pamarkin kanssa myös muut arvot kohtaavat. Vastuullisuus, ympäristöstä huolehtiminen sekä laatu." - Piia Kaakkurivaara

 

Miksi H&A Siivouspalvelu päätti keskittää Pamarkiin?

Vantaalla toimipaikkaansa pitävä H&A Siivouspalvelu on pääkaupunkiseudulla siivouspalveluita tarjoava yritys, jossa työskentelee yli 100 henkeä. H&A:n erikoisalaa on ravintoloiden ja liikuntatilojen siivoukset, mutta asiakkaina on kaikenlaisia kiinteistöjä kouluista ja päiväkodeista aina museoihin ja suuriin tavarataloihin. Ravintolatoimialalla H&A Siivouspalvelu on yksi suurimmista siivouspalveluita tarjoavista toimittajista.

- Monet siivouskohteemme vaativat erityistä tietoutta aineisiin ja välineisiin liittyen. Esimerkiksi uimahallit ja ravintolat kuuluvat tällaisiin kohteisiin. Ne vaativat meiltä ja tavarantoimittajilta paljon osaamista, sanoo H&A Siivouspalvelun myynti- ja palvelujohtaja Piia Kaakkurivaara.

Pamark on ollut H&A Siivouspalvelun pääasiallinen tavarantoimittaja viimeiset kaksi vuotta.

- Meille tulee Pamarkilta pesuaineet, pehmopaperit, toimistotarvikkeet, siivousvälineet sekä esimerkiksi imurit – kaikki mahdollinen, mikä nyt siivoukseen voi liittyä. Lisäksi Pamarkin kautta tilaamme toimistotarvikkeet sekä ison osan siivoustyössä käytettävistä koneista ja laitteista, Kaakkurivaara luettelee.

- Keskittäminen tekee omasta työstämme helpompaa! Jos tulee reklamoitavaa tai kysyttävää, pystytään hoitamaan se keskitetysti.

 

Laadun takana ovat aina ihmiset

- Siirtymistä edelsi yrityksen voimakas kasvu. Vanha toimittajamme ei pystynyt enää tarjoamaan kaikkea sitä palvelua, mitä tarvitsimme, Kaakkurivaara kertoo.

Yhteistyökumppania valitessa arvot olivat H&A Siivouspalvelulle tärkeä valintakriteeri

- Meillä on yhteiset arvot Pamarkin kanssa. Asiakaspalvelu on tärkeää ja se, että asiakasta kuunnellaan. Pamarkin kanssa myös muut arvot kohtaavat. Vastuullisuus, ympäristöstä huolehtiminen sekä laatu.

Laadun takana ovat aina ihmiset, hyvät tyypit.

- Meillä on todella hyvä yhteyshenkilö Pamarkilla, joka pitää meistä hyvää huolta. Kysymyksiin saamme nopeasti vastaukset. Hänellä on siivousalan tausta ja tuntee alan hyvin. Häneltä voikin kysyä esimerkiksi, mitä ainetta tai välinettä suosittelisi johonkin tiettyyn kohteeseen. Hän kyllä selvittää ja tekee hyviä ehdotuksia, Kaakkurivaara sanoo.

- Pamarkin valikoimassa on paljon ympäristötuotteita. Pamarkin verkkokaupassa pystyy sorttaamaan tuotteita eri ympäristömerkkien mukaan ja tämä on erittäin kätevä ominaisuus. Yrityksellämme on käytössä ympäristösertifikaatti ja olemme voittaneet juuri ilmastopalkinnon. Käytämme pääsääntöisesti ympäristömerkittyjä aineita siivouksessa. Ne eivät ole halvimpia tuotteita, mutta onneksi saamme ne Pamarkin kautta suhteellisen kilpailukykyiseen hintaan.

Mitä on tilattu, se on myös saatu ajallaan. Tavarat toimitetaan 2 – 3 päivässä ja pikatoimituksena jo seuraavaksi päiväksi.

- Pamarkilla toimitusvarmuus on raporttien perusteella lähes sata prosenttia, Piia Kaakkurivaara toteaa tyytyväisenä.

- Tilauksia toimitetaan myös suoraan kohteisiin, mikä oli aikoinaan iso syy, miksi tukkua vaihdettiin. Nyt meidän omien työnjohtajien ei tarvitse enää kuljetella tavaroita eri paikkoihin, vaan ne menevät kohteisiin suoraan.