Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Näin valitset oikeanlaisen suu- tai hengityssuojaimen / Pamark

Näin valitset oikeanlaisen suu- tai hengityssuojaimen

Hengitystie-eritteiden välityksellä tarttuvan Wuhanin koronaviruksen vuoksi infektioiden torjunta on noussut ajankohtaiseksi aiheeksi. Wuhanin koronaviruksen lisäksi seuraavat ohjeet pätevät myös monien muiden infektioiden torjuntaan.

Niin koronaviruksen kuin muidenkin infektioiden tartuntaa ehkäiset parhaiten hyvällä pinta- ja käsihygienialla, välttämällä epidemia-alueita, sekä läheistä kosketusta henkilöön, jolla on hengitystieinfektio.

Mikäli työssäsi tulee käyttää suu- tai hengityssuojainta infektioiden välttämiseksi, lue seuraavat ohjeemme oikeanlaisen suojaimen valitsemiseksi.

Valitse oikea suojaimen tyyppi:

Suu-nenäsuojaimet

Suu-nenäsuojaimissa tyypin II ensisijainen tarkoitus on suojata potilasta ja ympäristöä hoitohenkilökunnan uloshengitysilmalta. Tämän lisäksi tyypin II R suojain auttaa käyttäjäänsä suojautumaan roiskeilta sekä estää koskettamasta käsillä kasvoja ja siten ehkäisee viruksen tarttumista.

Hengityssuojaimet

Hengityssuojain auttaa käyttäjäänsä suojautumaan ilmateitse leviäviltä partikkeleilta, minkä lisäksi se suojaa myös potilasta ja ympäristöä hoitohenkilökunnan uloshengitysilmalta. Mikäli työskentelet koronavirustartunnan saaneen tai oireellisen henkilön läheisyydessä, valitse hengityssuojain, jonka tyyppi on FFP2 tai FFP3 ja jossa on uloshengitysventtiili.

Mikäli sinulla on kysyttävää oikeanlaisen suu- tai hengityssuojaimen valinnasta, olethan yhteydessä avainasiakaspäällikköösi tai asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme palvelee
ma-pe klo 8-16
asiakaspalvelu@pamark.fi
p. 0201 555 660