Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

OrtoPetSuits- toipilaspuvut, suojat, tuet ja tukivaljaat auttavat eläimiä paranemaan / Pamark

OrtoPetSuits- toipilaspuvut, suojat, tuet ja tukivaljaat auttavat eläimiä paranemaan

OrtoPetSuitsin toipilaspuvut ja suojat sekä ortopediset tuet ja tukivaljaat ovat eläinlääkäreiden kehittämiä. Toipilaspuvut ja suojat ovat hyvä apu leikkausten jälkeiseen toipumiseen, leikkaushaavojen sekä pienempien haavojen tai ihottumien parantumiseen. Niitä voi käyttää myös hermostuneen eläimen rentouttamiseen thundershirtin tapaan. Ortopediset tuet ja tukivaljaat on suunniteltu kuntoutukseen ja edistävät myös paranemista. Puvut ja tuet eivät rajoita eläimen liikkumista.

Käyttäjän kommentti: "Yöt on menneet tosi hyvin pehmokaulurin kanssa, yhtään ei ole järsinyt tassua tai kauluria. Pörrö pystyy pötköttämään hyvin kyljellään mikä varmasti vähentää niskan alueen jännitystä, jota puhallettava kauluri aiheuttaa.".

Puvut, suojat ja pehmokaulurit ovat vaihtoehto perinteisille muovikaulureille. Ne ovat miellyttävämpiä käyttää ja estävät tehokkaasti leikkuuhaavan tai ihon nuolemista ja puremista. Toipilaspuvut toimivat koirille, kissoille ja kaneille haavasuojina sterilisaation tai muiden isompien leikkausten jälkeen. Paikallissuojilla voit peittää pienempiä haavoja tai iho-oireita. Ortopediset tuet auttavat paranemaan esimerkiksi patellaluksaatiosta vähentämällä lihakseen ja niveleen kohdistuvaa rasitusta.

Oikein valittu puku suojaa eläintä ja helpottaa arkea

OrtoPetSuits-toipilaspuvut kiinnitetään nauhojen avulla, joten sopivan koon löytäminen on vetoketjukiinnitteistä pukua helpompaa. Nartuilta ei tarvitse riisua pukua pois ulkoilua varten - tarpeiden teko onnistuu, kun puku on oikean kokoinen. Urosten puvusta täytyy avata takaosaa, jotta eläin pääsee tarpeilleen.

 

Toipilaspuvut ja suojat ovat ekologisia, sillä ne tehdään vaateteollisuuden ylijäämäkankaista. Tuotteilla ei siis ole rajattua värivalikoimaa vaan väri muotoutuu käytettyjen kankaiden mukaan. Materiaaleina OrtoPetSuits-tuotteissa käytetään puuvillaa, polyesteriä tai softshelliä.

 

OrtoPetSuits-valikoimista löytyy perinteisten kuonokoppien lisäksi kuonokoppia lyttykuonoisille koirille, joille normaali malli ei sovi, sekä kissakasseja, joilla eläimen saa pidettyä turvallisesti paikallaan hoitotoimenpiteiden ajan.

Tutustu tuotteisiin SEP-päivillä

Esittelemme OrtoPetSuits-valikoimaa SEP Ry:n Small Mammals -päivillä Tuusulassa 26.-27.10. (avautuu uuteen ikkunaan) - tule tapaamaan meitä ja tutustumaan tuotteisiin! Jos et pääse tapahtumaan, pyydä esittely klinikallesi tai ota yhteyttä!

Avainasiakaspäällikkö
Päivi Rauvo
050 542 3171
paivi.rauvo@pamark.fi