Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Franke -saniteettikalusteet nyt valikoimassamme! / Pamark

Franke -saniteettikalusteet nyt valikoimassamme!

Olemme aloittaneet Franke Water Systemsin saniteettituotteiden jälleenmyynnin.

Franken tuotteiden suunnittelu ja kehitys tapahtuu Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Tuotantolaitoksia on ympäri maailmaa myös Suomessa.

Franken saniteettituotteissa käyttömukavuus on korkealaatuista. Tuotteiden avulla kohennat yrityksesi imagoa ja luot hygieenisemmän työympäristön.

Tuotteet on tarkoitettu julkisiin wc-tiloihin, kuten hotelleihin, ravintoloihin ja liikuntakeskuksiin.

Franken valmistamien saniteettituotteiden käyttömukavuus on korkealaatuista. Tuotteissa yhdistyy hygienia ja ekologisuus korkeimpia laatuvaatimuksia noudattaen.

Franke käyttää tuotteissaan ruostumatonta terästä. Teräksen avulla pesutilaratkaisut ovat pitkäikäisempiä ja kokonaisvaikutelma on tyylikäs. Franken kehittämässä InoxPlus -pinnoituksessa teräs on entistä laadukkaampaa. Pinnoituksen ansiosta tuotteiden pinnat hylkivät sormenjälkiä, ja ovat helposti puhdistettavissa. Näin satiinipintaiset tuotteet, kuten saippua- ja paperiannostelijat sekä käännettävät tukikahvat säilyttävät kiiltävän ulkonäkönsä.

Elegantin ulkonäön lisäksi Franke luo hygieenisempiä saniteettitiloja kosketusvapaalla elektroniikalla. Eri malliset kosketusvapaat käsienkuivaajat sekä saippua- ja käsipaperiannostelijat lukevat tehokkaasti liikettä infrapunan avulla. Kosketusvapaat tuotteet vähentävät bakteerien ja virusten leviämistä.

Annostelijoiden ja käsienkuivaajien lisäksi valikoimassamme on mm. Franken roska-astioita, vaatekoukkuja ja wc-harjatelineitä, jotka täydentävät pesutilaratkaisujen kokonaisuutta.

Kysy lisää Franken tuotteista:
asiakaspalvelu@pamark.fi