Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Repolar - tutkittua suomalaista laatua / Pamark

Repolar - tutkittua suomalaista laatua

Pihka on luonnontuote, jota on käytetty haavanhoitoon tuloksellisesti jo vuosia. Repolar Pharmaceuticals Oy:n pihkatuotteet ovat kotimaisia ja perustuvat patentoituun Resol® Teknologiaan.

Kolme lääketieteen tohtoria perustivat Repolar Pharmaceuticals Oy:n vuonna 2006. Tänä päivänä heidän asiakaskuntansa kattaa valtakunnallisesti kaikki terveydenhuollon ja hyvinvoinnin sektorit aina sairaaloista jalkahoitajiin.

Patentoidun Resol® Teknologian avulla kuusen (Picea abies) pihkasta valmistetaan mikrobisidisia stabiileja nesteitä. Keräyspihka on peräisin puiden luonnollisista halkeamista. Tällä varmistetaan se, ettei puita vahingoiteta. Repolarin tuotteiden valmistusprosessi on 100 % kotimaista. Pihka keräillään, puhdistetaan ja käsitellään Pohjois-Suomessa, Kolarissa ja pakataan Loviisassa. Repolar on yhtiönä ISO 13485 sertifioitu.

Repolarin tuotteissa käytetty pihka on niin sanottua puiden haavapihkaa, joka toimii rungossa olevien halkeamien suojamekanismina. Sama periaate pätee myös haavojen hoidossa. Iholle helposti levittyvät ja tutkitusti tehokkaat Repolarin haavanhoitotuotteet torjuvat laajalti bakteereita ja hiivasieniä, vähentävät sytokiinien ja välittäjäaineiden syntyä, sekä tuottavat uusia soluja haavan pintaan nopeammin.  Tuotteet perustuvat kansainvälisissä tiedelehdissä julkaistuihin tutkimuksiin. Tieteellinen tutkimus, sekä Repolar Pharmaceuticals Oy:n tuotekehitys on jatkuvaa ja tähtää ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin edistämiseen.

Voit lukea lisää pihkan ominaisuuksista ja Resol® Teknologiasta tästä.

Nyt voit tilata Repolarin pihkasalvat, -voiteet, -huuhteet, -pyyhkeet ja -suihkeet myös Pamarkin verkkokaupasta.