Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Tiesitkö, että voit hankkia siivouskoneet Pamarkilta myös leasingilla? / Pamark

Tiesitkö, että voit hankkia siivouskoneet Pamarkilta myös leasingilla?

 

Onko pohdinnassasi uuden siivouskoneen hankinta? Jos kertainvestointi arveluttaa, harkitse Pamarkin leasing-vaihtoehtoa. Siinä koneen hankintakulut jaksottuvat pidemmälle ajanjaksolle.

Tarjoamme yhteistyössä Siemens Financial Servicesin kanssa 12, 24 tai 36 kuukauden mittaisia leasing-sopimuksia.

Miksi leasing?
Leasing-sopimuksen avulla saat jaksotettua siivouskoneen hankintakuluja pidemmälle ajalle, eikä sinun tarvitse maksaa koko summaa kerralla. Jos haluat tehdä sopimuskautesi aikana muitakin laitehankintoja, voimme lisätä sopimukselle koneita tarpeesi mukaan.

Hankintasi kuukausierät ovat koko sopimuskauden ajan samansuuruisia, mikä helpottaa konehankintojen budjetointia. Sopimusajan umpeuduttua maksat koneen hinnasta mahdollisesti jäljellä olevan jäännösarvon ja kone siirtyy yrityksesi omistukseen.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme!
Voit tutustua yhdistelmäkone- ja lattianhoitokonetarjontaan verkkokaupassamme! Kun löydät valikoimasta itsellesi sopivan siivouskoneen, puhtaustiimimme auttaa sinua leasing-vaihtoehtojen pohdinnassa!

Helpotamme hallinnollista työtäsi hakemalla luottopäätöksen hankinnalle puolestasi. Autamme sinua mielellämme myös sopivien siivouskoneiden valinnassa!

 

Maarit Ruokokoski

puh. 050 434 1900

maarit.ruokokoski@pamark.fi

Marjo Voistio

puh. 040 647 4637

marjo.voistio@pamark.fi

Johanna Tila

puh. 040 905 00220

johanna.tila@pamark.fi

Eila Soininen

puh. 040 718 6626

eila.soininen@pamark.fi