Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

DiverseyPro Etulehti-kampanja henkilökunnalle on käynnissä!

 

Diverseyn Etulehti-kampanja on taas käynnissä! Etulehti tarjoaa yritysten henkilökunnalle helpon tavan tehdä kodin puhtausostokset kotona kaikessa rauhassa.

Etulehden kautta sinulla on mahdollisuus tilata tehokkaita ammattituotteita kotikäyttöön edullisilla tarjoushinnoilla. Näitä tuotteita et tavallisesta kaupasta saa! Tehokkailla aineilla ja välineillä siivouksesta tulee helppoa ja hauskaa. Kunnon tuotteita käyttämällä säästät myös aikaa ja vaivaa.

Tilaa tuotteet kätevästi kampanjasivustolta: diverseypro.fi. Käytä tilatessasi kampanjakoodia: pamark240 ja saat kaupan päälle teräsvillaisen lankapesimen!

Syksyn kampanja on voimassa 1.9.-30.11.2018

Huomioi myös mahdollisuutesi kampanjanvetäjänä! Hoida työpaikkasi tilaukset kerralla ja keräämällä tilauksia vähintään 450 eurolla saat palkkioksi bonuspaketin. Lisätiedot bonustasoista ja palkkiopaketeista tilaussivustolla.

Helpottamaan tilausten keräämistä ja tuotteiden tutkailua voimme lähettää myös painetut esitteet postitse. Esitteitä saat pyytämällä niitä asiakaspalvelustamme: puh. 0201 555 660 tai asiakaspalvelu@pamark.fi