Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Puhdista kotimaisella – tunnetko nämä suomalaiset siivousbrändit? / Pamark

Puhdista kotimaisella – tunnetko nämä suomalaiset siivousbrändit?

Siivoaminen on merkittävästi mukavampaa, kun käytössä on laadukkaat aineet ja kestävät, ergonomiset välineet. Valitsemalla yrityksen käyttöön kotimaiset siivoustuotteet, työllistät suomalaisia, säästät luontoa ja voit olla varma, että tuotteet ovat hinta-laatusuhteiltaan erinomaisia. Tiesitkö, että nämä suositut brändit ovat kotimaisia?

Bioska – jätteiden kompostointia suomalaisittain

Ympäristöystävälliset biojätepussit ovat tuttuja niin toimisto biojäteastiasta kuin ruokakappojen hevi-osastoilla. Kompostoituvat Bioska-jätepussit ovat yks tuotekategorian tunnetuimmista brändeistä. Bioska-biojätepussit, -säkit ja suojasäkti sekä pussit valmistaa kotimainen Plastiroll, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Tampereen lähellä Ylöjärvellä. Biopussit on valmistettu biokalvoista, minkä ansiosta ne voi hävittää ruokajätteen seassa. Kaikki Bioska-tuotteet valmistetaan Suomessa, ja ne on sertifioitu eurooppalaisen EN 13432 -standardin mukaan. Tutustu tuotteisiin

VS-harja – puhdistusta ja harjausta kotimaisesti

VS-harjan tarina ulottuu vuodeen 1927, jolloin Verner Saartila sai idean alkaa valmistaa harjoja. Yritys valmistaa harjoja ja rikkalapioita kotitalouksille ja ammattikäyttöön. Tuotteet valmistetaan kotimaisten osaajien voimin Akaassa. Tutustu tuotteisiin.

Kiilto – pinnat puhtaaksi laadukkaasti

Kotimainen Kiilto on kemianteollisuuden yritys, joka on perustettu vuonna 1919 Tampereen Pispalassa. Alkuvuosinaan yritys valmisti liimoja, mutta on sittemmin laajentanut tuotevalikoimaansa muun muassa puhdistusaineisiin. Kiilto-siivousaineet tunnetaan laadustaan ja ympäristöystävällisyydestään. Tutustu tuotteisiin.

Serla ja Katrin – pehmopaperit suomalaisella työllä

Metsä Tissue on suomalainen paperituotteita valmistava yritys, joka valmistaa paperituotteita. Yrityksen brändejä ovat muun muassa Serla, joka valmistaa wc-paperia, talouspaperia ja nenäliinoja, ja Katrin, joka on ammattilaisille suunnattu tuotemerkki. Kumpaakin valmistetaan Pirkanmaalla Mäntän tehtaalla, jossa on valmistettu muun muassa wc-paperia jo yli 100 vuotta. Tutustu tuotteisiin.

Vileda Swep – siivousjärjestelmä Salosta

Vileda on yksi tunnetuimmista siivoustuotteiden brändeistä, joka valmistaa siivousvälineitä niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin. Swep-tuotesarjan avulla ammattilaiset saavat pinnat puhtaaksi tehokkaasti ja ergonomisesti. Kaikki Swep-mopit valmistetaan Suomessa, Salon tehtaalla. Lyhyet kuljetusmatkat tehtaalta asiakkaalle sekä tuotteiden pitkä käyttöikä säästävät luontoa. Tutustu tuotteisiin.

Kotimaiset puhtaustuotteet Pamarkilta

Pamarkilta saat yrityksesi tarpeisiin laadukkaat puhtauden ja siivouksen tuotteet. Valikoimamme palvelee niin yrityksen päivittäisiä tarpeita omissa toimitiloissa kuin ammattilaisten tarpeita jokapäiväisessä työssä. Kaikki puhtauden ylläpitoon tarvittavat tavarat tilaat näppärästi Pamarkilta. Tutustu suomalaisiin puhtaustuotteisiin. Kirjaudu sisään tai luo yritystili nähdäksesi hinnat. Lue myös, miten hyödyt keskittämällä ostoksesi Pamarkiin.